Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása és az önismeret » Mindennapi kenyerünk, mindennapi keresztünk (A Csodák Tanítása, 212. lecke)

Mindennapi kenyerünk, mindennapi keresztünk (A Csodák Tanítása, 212. lecke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tegnap hazafelé a metróból kinézve egy olyan plakátra lettem figyelmes, melyet eddig még soha nem láttam. Pont szemben volt velem a felirat, mely így szólt: Felkészültél a feladatra.

Egészen elérzékenyültem, mert valahogyan  éreztem, hogy nekem szól. Olyan sokszor teszem fel a kérdést, hogy képes vagyok-e valamire, alkalmas vagyok-e valamire, ami érdekel, amiért teszek nap mint nap. Így ez a Szentlélektől érkező válasz nagyon meghatott. Legalábbis én az Ő útmutatásának tulajdonítom, hogy pont akkor oda tekintettem, mivel előtte percekig beszélgettem, pár másodperccel később pedig tovább robogott a metró.

Szinkronicitás egyre több fordul elő az életemben, véletlen egybeesések, szerencsés történések, a hétköznapi csodák a mindennapjaim részévé váltak. Este odalapoztam a mai 212. leckéhez A Csodák Tanításában, és mosollyal az arcomon olvastam:

Isten feladatot adott nekem, hogy betöltsem.

Valójában nem tudom, milyen formát ölt a feladatom, de erős bennem a bizalom. Ha kicsiny önmagamba helyezném a bizodalmam, okkal bizonytalankodhatnék és kételkedhetnék. De a Szentlélek útmutatását követve egyre inkább megtanulom, hogy mikor járok jó úton. Valójában nagyon egyszerű. Az öröm az útjelzőm. A fájdalom, idegesség, rosszkedv a figyelmeztetés. Ez mindennapi kenyerem, ez mindennapi keresztem. Az öröm jelzi, hogy helyesen érzékelem a világot, a szenvedés jelzi, hogy rosszul választottam.

nehez-teher-130227093929

Ahogy A Csodák Tanításában olvasható is, az ember egyre érzékenyebb lesz mindenféle szenvedésre. Már a legkisebb ingerültségre, idegességre felfigyelek, és tudom, hogy dolgom van: abba kell hagynom a félreteremtést, mert felvettem a keresztet. Beléptem a kivetítéseken keresztül a pokolba. Át kell engednem a Szentléleknek azt, ami fájdalmat okoz nekem, hagynom kell, hogy megtisztítsa érzékelésem. Ez a feladatom. Ez a megváltás, ez a gyógyulás. És talán valójában felkészültem, hogy közvetítsem és továbbadjam mindezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.