Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Home » Találkozó/Elvonulás

Találkozó/Elvonulás

Továbbadom a csodákat, melyeket a Living Miracles közösségében töltött időszak alatt, és a Lélekkel való kapcsolódás során kaptam, és utazok meghívásra, amennyiben szeretnél velem a Szentlélek Céljában, közös Szándékunkban, a Felébredésben kapcsolódni, a csodákat megosztani.

Hogy együtt töltsünk 2-3 napot (vagy akár többet), megosszuk a csodákat, a csendet, a felismeréseket. Hogy elmondhasd, ami a szíved nyomja tán már régóta, és megpihenj a bizalomban, hogy gondoskodva van rólad. A csodák tanításáról vagy más spirituális útról beszélgetve, kirándulva, sétálva, filmet nézve… Engedve, hogy Belső Tanítónk mindent használjon a gyógyulásban.

Az, hogy meghívsz az otthonodba, nem azt jelenti, hogy állandóan együtt kell lennünk, hiszen én is dolgozom a projektjeimen és napi skype kapcsolatban vagyok csodautas társaimmal. Tehát ha úgy érzed, hosszabb időre is vendégül láthatsz, az sem gond, ha napközben dolgozol, és csak esténként tudunk személyesen kapcsolódni.

Írj nekem, ha inspirációt érzel rá, találkozót vagy elvonulást is szervezhetsz a barátaiddal, akiknek szíve vágya szintén a Felébredés.

Ha inspiráció gyúlt benned ezzel kapcsolatban, írj nekem!

Kapcsolat: info@kozmaalexandra.hu

.

Elvonulás

Ha szeretnél elvonulást szervezni (bárhol az országban), örömmel vezetlek be A csodák tanítása gyakorlati alkalmazásába.

Az elvonulásaim szándéka és célja az Elme Békéje. Egy elvonulás lehetőséget kínál, hogy kapcsolódjunk ebben a szent Szándékban és az elkülönülés álmából való felébredés vágyában. Lehetőséget nyújt arra, hogy tapasztalati szinten mélyen belemerülj azokba az eszmékbe, melyek fényre tárják és eltávolítják a szeretetre való tudatosság akadályait.

Abban támogatlak, és ahhoz adok teret, hogy olyan mélyre menj, amire készen állsz. Minden résztvevőt a nyitottságra és megosztásra invitálok, mely elvezet az elme központi vágyának felismeréséhez. A Szentlélek utat mutat nekem e folyamat megkönnyítésében, ami a résztvevők azon hajlandóságával karöltve, hogy meggyógyuljon az elme, nagyon erőteljes. Az elvonulás alatt rengeteg alkalom nyílik majd a nyílt kommunikációra, valamint a kérdések megválaszolására.

A csodák tanításának  és A Szív Útjának eszméi adják az elvonulások és a gyógyító találkozók alapját.

Specifikus eszközök, melyeket használok:

 • szívet megnyitó gyakorlatok,
 • kifejezés/megosztás- és oltárülések,
 • csend és meditáció, vezetett meditáció,
 • valódi ima megtapasztalások,
 • a Szentlélek által vezetett kommunikáció,
 • találkozók és satsangok,
 • kérdés és válasz,
 • filmek (metafizikai és „elmefigyelő”),
 • csendséta,
 • csoportállítás a csend erejével,
 • táncmeditáció,
 • tevékenységek használata elmetréningre.

A Szentlélek arra használ ilyenkor, hogy utat mutassak a résztvevőknek, hogy elérkezzenek az egyfókuszú elméhez és az irány egyértelműségéhez. Ez a folyamat feltárja a korlátozó blokkokat, melyek a biztonságos és szeretetteljes környezetben elengedődnek. Ahogy A csodák tanítása tanítja, a cél meglátni a blokkok valótlanságát, és meghaladni azokat, eljutva az elme békéjének valódi megtapasztalásába.

Amikor az elme elveszett abban a hiedelemben, hogy egy személy a világban, útmutatásért és lépésekért kiált, hogy kijuthasson a mintákból, szerepekből és a kicsi, személyes, korlátozott énből. A szándékom és módszereim lényege az, hogy ráhangolódjak a Szentlélekre, kövessem az Ő Útmutatását, és így példa által vezessek. Ez egy nagyon tiszta megtapasztalása annak, hogy te nem a cselekvő vagy, és nem te irányítasz.

Akár az a vágyad, hogy felébredj az elkülönülés álmából, vagy csak szeretnéd, hogy részed legyen egy szíved megnyitó élményben, arra kérlek, hogy kövesd a szíved, és csatlakozz hozzám!

Anyagi hozzájárulás megegyezés alapján (csoportlétszámtól, helyszíntől, elvonulás hosszától, stb függően).

 

Szeretettel,

Szandi

.

Élménybeszámolók az elvonulásokról

“A négynapos csendes elvonulásból elsősorban a csendet, az isteni Jelenlétet viszem magammal, bár már “várandós” voltam vele egy ideje, végre itt megszületett. Itt, hol védett voltam és érzékeny alakuló lényem felett, valaki mindig tartotta a teret… Magammal viszem az egység kézzelfogható élményét. Mikor a csoportban valami fájdalom vagy düh oldódott, az belőlem is eltűnt! Magammal viszem a bizalmat az egységben, ez mindig velem marad! Magammal viszem az értelmes, bölcs fegyelmet: mikor hagyom ‘magam’ korlátozni, ezzel segítve a békét megtartani! Magammal viszem a szándék megvalósulást segítő erejét, mely csodákra képes!” Kati

.

“Csodálatos volt megtapasztalni a szeretetteljes egységet, amiben nem volt képmutatás, a bizalom megerősödését, hogy követhetem a  Szentlélek útmutatását, hogy képes vagyok meghallani, ezáltal Vele egy bensőséges kommunikációban lenni, ami békét ad. Azért volt jó Szandi szolgálata felénk, mert áthatotta a Szentlélek vezetésének való alázatos alárendelődés, szelídségben, bölcsességben, szeretetben, ha kellett határozottságban, ugyanakkor csöppet sem volt unalmas, épp ellenkezőleg, izgalmas, szórakoztató, játékos, két filmnézéssel megspékelve. Azt hiszem sokat tanultam, megértettem, örültem, sírtam, szabadultam, csodákat éltem meg és csak azt sajnálom, hogy vége lett. Mindannyian hálásak vagyunk és boldogok, hogy ez így létrejöhetett.” Juli

.

“Mivel ez volt az első, ilyen élményem, ami elsősorban  majdnem teljes csendességben történő volt, ezért kicsit különös, ennek ellenére nagyon jó!!! A jóságot úgy értem, eléggé kellett magamra figyelni, legyek annyira fegyelmezett, hogy ne sztorizzak (beszéljek) semmiről, ami elviheti a belülre való figyelmemet. Kétségtelenül szokni kell, de az elég vigasztaló, ha sikerült a csendesség, valami belülről kezdett kinyílni, bizonyos megértések felvillantak, persze lehet azonnal tova is tűnt. Tetszettek a szituációs gyakorlatok nagy része, annak ellenére hogy újak voltak számomra. Mint ahogy a Szandi vezetése is kedves volt számomra, és a generációs különbségeket sem éreztem, ahogy ő fogalmazott nem érezte a megfelelési kényszert, tehát oldott volt a légkör. Kedves volt számomra a Diána megnyugtató jelenléte, és korrigálásai, amikor lehűtötte megszokottságainkat. A csodák tanításának leckéivel egy ideje leálltam, mert ellenállásba ütközött, de az jött késztetésül, kezdjem újból, tehát csökkent az ellenállásom, vagyis fojtogatom én is a kis énemet, úgy hogy közben nem hibáztatom magamat. A másikba való tükörképem meglátása is előfordult, ami néha jóízű, máskor pedig ijesztő. Örülök, hogy részese lehettem valami egészen újnak. Áldott legyen munkád.” Zsuzsa
.
“Kedves Csodautasok és Sasok, akik a magasban szálltok! És Szandi!
Azt hiszem, mindenki odavágyik, a tiszta kék égen szállni, legalább lélekben. Szimbolikusan. Ahol szabadság van, béke és szeretet, ott lakni. Ez a hely magam vagyok. Mert kint nincs semmi. Húha! Szóval, röviden… Megerősítéseket kaptam az elvonuláson. Erősebb, magabiztosabb lettem, és több szeretetet érzek az életemben. Bár meglehetősen nehéz a mindennapi életem, de a békességet hamarabb meglelem benne/magamban. Egészebbnek érzem magam. Működnek a csodák… egyre többet várok. Nagyon jó volt Veletek! Köszönöm!” Lili

 

Comments are closed.