Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk » Kapcsolódás Belső Bölcsességeddel

Kapcsolódás Belső Bölcsességeddel

meditációs este

Ez a 35 perces vezetett meditáció abban segít Téged, hogy Belső Bölcsességeddel kapcsolódva kérdéses élethelyzeteidre megoldást találj s képessé válj megélni a létezés örömét.

  • A mindennapi életben sokszor kerülünk megoldandó helyzetekbe, döntési szituációkba.
  • Néha új utakra szeretnénk lépni, s több alternatíva is nyitva áll előttünk, de nem tudjuk, melyiket válasszuk.
  • Előfordul, hogy kapcsolati válságban vagyunk, legyen szó családi kapcsolatokról, párkapcsolatokról, munkahelyi kapcsolatokról.

.

Ilyenkor egy új nézőpont segíthet. Az agyalással, kattogással kigondolt megoldások gyakran csak tovább mélyítik a problémát. Már Einstein is megállapította, hogy egy problémát nem lehet ugyanarról a tudatossági szintről megoldani, ahol az keletkezett. Tovább kell lépni, felül kell emelkedni azon a hozzáálláson, azokon a nézőpontokon, melyekkel addig tekintettük a helyzetre.

Az ego ragaszkodik az álláspontjaihoz, a neheztelésekhez, az igazához. Az ego úgy hiszi, hogy lehetséges úgy nyerni, hogy valaki más veszít. Lehetséges azonban felülemelkedni a szenvedésen, s az öröm által tanulni, fejlődni.

Ha szeretnél támogatást, inspirációt az életedhez, a döntéseidhez, a kapcsolataidhoz, ez a vezetett meditáció Neked készült. Belső Bölcsességeddel kapcsolódva megszületik Benned a válasz, s érezni, tudni fogod, hogyan tovább.

A meditáció minden élethelyzetben alkalmazható, mert hallgatása közben nyitva hagyja Számodra, hogy mely élethelyzetedre szeretnél inspirációt kérni, Te választhatod meg vagy hagyhatod felbukkanni a kérdést, nem is kell előre eldöntened.

Ha nyitott vagy erre a mondhatni újfajta döntési módra, akkor ez a vezetett meditáció arra inspirál, hogy mélyülj tudatosságodban és kapcsolódj Belső Vezetőddel.

Szeretettel,
Szandi

***

A Kapcsolódás Belső Bölcsességeddel című vezetett meditációm (mp3 formátum) adományosan elérhető, az ajánlott adomány: 500 – 1 000 Ft között, amire Útmutatást érzel. 

Adományod ide tudod elutalni nekem. Hálásan köszönöm!

A meditációt letöltheted innen.

Comments are closed.