Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk » Az vagy, Amit mindig is kerestél

Az vagy, Amit mindig is kerestél

Az vagy, amit mindig is kerestél

Ez a 35 perces vezetett meditáció abban segít Téged, hogy felismerd, hogy Az vagy, amit mindig is kerestél, és minden pillanatban elérhető a béke és öröm, mert a boldogság nem Önmagadon kívül található.

Az emberi szenvedés abban áll, hogy a boldogságot térben és időben is máshol keressük. Pedig minden egyes pillanatban velünk van, Amit valójában keresünk.

“Ne önmagadon kívül keress. Mert eredménytelen lesz keresésed, és minden bálvány ledőlését megsiratod majd.” (A Csodák Tanítása, 29/VII/1)

“Ne érd hát be a jövőbeni boldogsággal. Az ilyen boldogság értelmetlen, és nem ez a te méltó jutalmad. Mert már most is van okod a szabadságra.” (A Csodák Tanítása, 26/VIII/9)

A keresés abban a pillanatban elkezdődött és minden pillanatban folytatódik, amikor a testtel azonosulsz. Minden félelem a testtel való azonosulásból ered, hiszen a testtel való azonosulással látszólag megtörténik minden egyes pillanatban az elkülönülés. Vagy te, ez az apró, gyenge test és rajtad kívül az egész, hatalmas kozmosz és világ.

A keresés soha véget nem ér és nem hozhat békét, hiszen abból a feltételezésből indul ki, hogy valami hiányzik, hogy elveszett a teljesség.

A keresés nem ér véget, míg azonosulsz a gondolatokkal, melyek megjelennek, majd eltűnnek az elmében.

Amikor felismered, hogy van egy olyan aspektusa lényednek, mely állandó, mozdulatlan, csendes, s fókuszod erre áthelyeződik, akkor elindul az a látszólagos folyamat, mely során felismered, hogy Te nem a cselekvő, nem a gondolkodó, nem a test vagy, hanem Az A Csend, Ami mindezt tökéletes békében és változatlanságban figyeli, mint a Tudat személytelen aspektusa.

Ez a Szabadság!

***

Az vagy, amit mindig is kerestél című vezetett meditációm (mp3 formátum) adományosan elérhető, az ajánlott adomány: 500 – 1 000 Ft között, amire Útmutatást érzel. 

Adományod ide tudod elutalni nekem. Hálásan köszönöm!

Praktikus formában, letölthető mp3 formátumban akár a telefonodra is letöltheted s bárhová magaddal viheted, hogy néhány percre megpihenj Önmagadban.

A meditációt letöltheted innen.

Comments are closed.