Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk » Archetípusok » Pap-Papnő

Pap-Papnő

papnő

A bennünk élő Pap-Papnő érdeklődési körei a következők: hitrendszerek, igazság, világnézet, szellemi növekedés, az ég és föld összekötése bennünk.

Ez a belső szereplő egy rendkívül fontos, átalakító erejű témát hordoz lelkünkben, még akkor is, ha nem vagyunk vallásosak. Megmutatja, miben is hiszünk valójában, és azt, hogy milyen a világképünk. Ha figyelünk üzeneteire, valódi Énünk felismerése felé vezet.

Az életről és a világról alkotott elképzeléseinket kisgyerekként látszólag készen kapjuk a szüleinken, a neveltetésünkön, a vallásunkon és a ránk ható szellemi áramlatokon keresztül.

Ugyanakkor elérkezik egy pont, amikor ráébredünk, hogy a világ nem mondhatja meg kik vagyunk valójában. A nem tudok semmit, nem értek mélypontjaiból gyengéden kivezetve Belső Bölcsességünk átmossa rajtunk a koncepciókat, egyre kiterjedtebb, korlátlanabb koncepciók felé vezetve. Az utolsó koncepció pedig A csodák tanítása szerint a megbocsátás: látni, hogy e világ semmit sem mondhat valódi Énünkről.

A Pap/nő életre kel és segít emlékezni elveszett lélektörténetedre. Összekapcsolja benned az eget és a földet, és segít megérteni életed mélyebb szimbolikáját. Híddá válik, melyen átkelve, a tudás különböző szakaszain át, eljuthatsz valódi szellemi gyökereidig. Ezzel a megérkezéssel valódi életfeladatod, hivatásod is nyilvánvalóvá válik számodra. Ez az archetípus segít abban, hogy ne vessz el az eszmék világában, az elméletekben és az intellektualizálásban, azaz ne bort igyál, és vizet prédikálj, hanem megtestesítsd a világnézeted, a megtapasztalás szintjén is éld az eszméket.

Szimbóluma: szárnyas kentaur.

Érintett szervek, testrészek: csecsemőmirigy, csípő, máj, keresztcsont.

Gyakori, hogy ha valaki nem tud növekedni szellemileg, akkor fizikai szinten kezd el burjánzani: például daganatok, túlsúly, rengeteg beszéd formájában.

A Pap-Papnő  más megnevezései: Szellemi vezető, Prédikátor, Terapeuta, Jós, Jósnő, Hittérítő, Misszionárius, Tanácsadó, Coach, Tanító, Lelkipásztor, Rabbi.

Benned hogyan él ez a minőség?

A Papot, Papnőt ezekkel a kérdésekkel ébreszti, aktivizálja a vezetett meditáció Benned:

  • Ki vagyok valójában?
  • Mi a célja az élet(em)nek?
  • Mit tudok a világról?
  • Miben hiszek?
  • Mi az Igazság?
  • Hogyan tudom összekötni az eget és földet, azaz megtestesíteni az Igazságot?

Ezeket a kérdéseket újra és újra feltéve, egy szellemi növekedés indul el benned. Olyan csodák érkeznek az életedbe, melyek egyre közelebb visznek az Igazsághoz és annak felismeréséhez, aki valójában vagy: felismerések, emberek, helyzetek, az Isteni Segítség végtelen formája.

Egyre inkább képessé válsz megtestesíteni a Szeretet Tanítását, melyben nem látod elkülönültnek vagy különbözőnek az érdekeidet másokétól.

Ez a 40 perces vezetett meditáció abban támogat Téged, hogy kapcsolódni tudj a Pap-Papnő archetípus belső minőségével.

Segít, hogy előhívd magadban azokat a belső minőségeket, melyek továbblendítenek utadon.

Szeretettel,
Szandi

***

A Pap-Papnő című vezetett meditáció (mp3 formátum) adományosan elérhető, az ajánlott adomány: 500 – 1 000 Ft között, amire Útmutatást érzel. 

Adományod ide tudod elutalni nekem. Hálásan köszönöm!

A meditációt letöltheted innen.

Comments are closed.