Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk » Archetípusok » Közvetítő (Belső gyermek)

Közvetítő (Belső gyermek)

belső gyermek vezetett meditáció

A Közvetítő életterei: mozgékonyság, kapcsolatok, könnyedség, kommunikáció, rendszerezés.

A neve is jelzi, hogy a Közvetítő archetípus legfontosabb feladata az összeköttetések megteremtése és az  információk közvetítése. Ezek az üzenetek rendkívül sokfélék lehetnek, valamint sok helyről jöhetnek.

A Közvetítő az a nyitott és kíváncsi részünk, aki a kapcsolatot tartja a külvilággal, ismerkedik, gyűjti az információkat és a tudást. Rendszerbe szedi, osztályozza az ismereteket, amit aztán szívesen tovább is ad a többieknek.

Fontos, hogy semleges tudjon maradni, ezért nem ragad le sokáig egy témánál. Kedveli a változatosságot és a könnyedséget. Egy csodás, sokszínű lepkére emlékeztet, ahogy ide-oda repkedve hordja a híreket.

Ez az archetípus nemcsak a külvilággal köt össze, hiszen mivel bennünk él, a belsőnkben lévő kapcsolatokat is ő intézi. Ő vibrál az idegrendszerünkben, mozgásra késztetve izmainkat, ő szólal meg különböző nyelveken, hogy megoszthassa a tudást. Álmainkon keresztül is ő üzen, hogy jobban megértsük, mi zajlik bennünk.

A Közvetítő a Belső Gyermek is, hiszen a két alapvető ellentét  – a Férfi és a Nő kapcsolódásából születik. A Gyermekben összekapcsolódik és harmóniába olvadhat az apai – anyai minőség, így megújítva energiáikat. A Gyermek a külvilággal kapcsolódva a megszerzett tudásból tapasztalatokat gyűjt, így egyre intelligensebbé válik. Ez az intelligencia arra törekszik, hogy a tanultakat szintetizálva megossza a tudást minden érdeklődővel.

A Közvetítő aztán a külső tudás megszerzése után befelé fordul, befelé figyel. Összekapcsolja a belső szereplőket, meghallgatja üzeneteiket. Végül – valódi Hermésszé válva – az isteni életterülettel kapcsol össze.

A Közvetítő más megnevezései: Belső Gyermek, Játékos, Kommunikátor, Hermész.

Benned hogyan él ez a minőség?

A Közvetítőt ezekkel a kérdésekkel, üzenetekkel ébreszti és aktivizálja a vezetett meditáció Benned:

  • Mi az, amit igazán szeretnél megtudni?
  • Mi az, ami valóban érdekel? Mi az, amiben örömöd leled?
  • Mi az, ami elnehezíti életedet? Engedd el!
  • Képes vagy-e problémáid fölé emelkedni, és megfigyelőként tekinteni rájuk?
  • Teljességében láthatod a helyzeted, ha a tudattalant a tudatossal összekapcsolod.

.

Ez a 30 perces vezetett meditáció abban támogat Téged, hogy kapcsolódni tudj a Közvetítő archetípus belső minőségével.

Segít, hogy előhívd magadban azokat a belső minőségeket, melyek továbblendítenek utadon.

Szeretettel,
Szandi

***

A Közvetítő című vezetett meditáció (mp3 formátum) adományosan elérhető, az ajánlott adomány: 500 – 1 000 Ft között, amire Útmutatást érzel. 

Adományod ide tudod elutalni nekem. Hálásan köszönöm!

A meditációt letöltheted innen.

Comments are closed.