Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Harcos

harcos archetípus

A Harcos az a belső minőség Bennünk, aki cselekvési képességünket hordozza. Maga a megszületés is egy ilyen harc, így ennek az archetípusnak a segítségével látjuk meg a napvilágot először. A születési folyamat azt az alap modellt mutatja meg nekünk, ahogy az új helyzetekre reagálunk, ahogy új életterületeket hódítunk, ahogy új kapcsolatainkban viselkedünk. Ez az archetípus az új kezdetet szimbolizálja bennünk, ahogy a természet se a naptári év januárjában ébred, hanem áprilisban.

Ugyanakkor ő végzi bennünk a támadás, a harc minden megnyilvánulási formáját, legyen szó valamilyen betegség elleni küzdelemről vagy akár nyílt agresszióról.

Ha meghallgatjuk üzeneteit, és inspirációt nyerünk ebből az archetípusból, az segít visszaszereznünk a bátorságunkat, felszabadítja bennünk a tetterőt és továbblendít. Életvágyunkat jelképezi, és ezzel a tűzzel rálelünk erőnkre, hogy akaratunkat keresztül tudjuk vinni, hogy megszerezzük mindazt, amire szükségünk van. A bennünk élő harcos az élet tanításait a fizikai és érzelmi “csatákon” keresztül tanulja meg.

A bennünk élő Harcos abban támogat, hogy kiépítsük életterünket, és megszerezzük mindazon javakat, amelyekre szükségünk van saját életfeladatunk beteljesítéséhez. A sorozatos küzdelmeken keresztül tanít meg arra, hogy legyőzzük a külső és a belső ellenállásokat, így képessé válunk arra, hogy tudatosan irányítsuk életenergiáinkat.
Az agresszió elfojtásával csak gyengévé, gyávává, álszerénnyé, áldozattá válhatunk, s ez betegségekben tükröződik. Ez az őserő azonban segít, hogy megismerjük és elfogadjuk valódi szükségleteinket. Ezáltal eljutunk oda, hogy energiáinkat szellemi ragyogássá alakítsuk át, s a békés harcos archetípus megtisztít bennünket és a megváltás fényharcosává válik.

A Harcos más megnevezései: Hódító, Győztes, Gladiátor, Hős, Katona, Amazon, Vállalkozó, Macsó, Szamuráj.

Benned hogyan él ez a minőség?

A Harcosodat ezekkel a kérdésekkel ébreszti, aktivizálja a vezetett meditáció Benned:

  • Hogyan hat a születésem jelenlegi cselekvési képességemre?
  • Milyen az élet-vágyam?
  • Mit akarok valójában megszerezni? Milyen szükségletre enged következtetni ez a vágy igazából?
  • Hogyan tudom azonnal aktivizálni magam?
  • Miként tudok bátorságot meríteni a küzdelemhez?
  • Mi az, amiért harcolni tudok, ahelyett, hogy valami ellen harcolnék?

Ez a 30 perces vezetett meditáció abban támogat Téged, hogy kapcsolódni tudj a Harcos archetípus belső minőségével.

Segít, hogy előhívd magadban azokat a belső minőségeket, melyek továbblendítenek utadon.

 

Szeretettel,
Szandi

***

A Harcos című vezetett meditáció (mp3 formátum) adományosan elérhető, az ajánlott adomány: 500 – 1 000 Ft között, amire Útmutatást érzel. 

Adományod ide tudod elutalni nekem. Hálásan köszönöm!

A meditációt letöltheted innen.

Comments are closed.