Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk » Archetípusok

Archetípusok

archetípusok

Az inspiráció

2014 áprilisában egy 1 éves belső utazásra indultam Berkes Judit zárt csoportos Symbolonkörében az archetípusok világában. Minden találkozón egy-egy ősminőséggel kapcsolódtunk, követtük az állatövet, összhangban mozogva a természet ciklusaival.

A meditációkat 6 archetípushoz készítettem el eddig, azokhoz, amelyiknél aktív a link lent.

.

Az archetípusok

A 12 őstípus:

Ezek az archetípusok megkerülhetetlen szerepekként és szereplőként élnek bennünk. Személyiségünket (egónkat) tulajdonképpen ezeknek a belső szereplőknek az egyéni rendszere alkotja.  Ezt a speciálisan változó felépítést jelképezi a horoszkópunk is.  A régi korokban isteneknek vélték őket, imádkoztak hozzájuk, sőt áldozatokat is mutattak be nekik. Minden népnél, minden korban tisztelték őket. A mi korunkban is felleljük őket a filmekben például. A modern pszichológia szerepszemélyiségeknek hívja őket, melyeknek mindegyike egy őselvet rejt magában. Az őselvekhez pedig egy őserő kapcsolódik.

Elnyomva, megtagadva őket erőforrásoktól fosztjuk meg magunkat. Ha túlműködik bennünk valamelyik, akkor beleragadhatunk abba az archetípusba, ami miatt rugalmatlanokká, merevvé válhatunk.

A kérdés az, hogyan bánunk ezen erőkkel?

.

A vezetett meditációk

Téged is bevezetlek ebbe a különleges rendszerbe a vezetett meditációk segítségével. Egy kb 30 perces meditáció segítségével kapcsolódhatsz az éppen aktuális ősminőséggel, hogy Te is fellelhesd magadban azokat a belső erőforrásokat, melyek az egyes minőségekhez tartoznak.

A meditációkat az archetípusra kattintva tudod letölteni.

Csodás mélyülést és felismeréseket kívánok Neked!

Szeretettel,
Szandi

Comments are closed.