Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Meditációk

Meditációk

Vezetett meditációim és meditációs online kurzusaim abban támogatnak Téged, hogy elengedd az akadályokat, melyek Belső Bölcsességed megtapasztalásának útjában állnak. E meditációs anyagok segítségével bárhol vagy is, kiszakadhatsz a hétköznapok sodrásából, s megnyugodhatsz néhány percre, Önvalódban megpihenve.

Praktikus formában, letölthető mp3 formátumban akár a telefonodra is letöltheted s bárhová magaddal viheted, hogy néhány percre megpihenj Önmagadban.

A vezetett meditációk kb 30 perces anyagok, 1-1 témával a fókuszban. Mindegyik ugyanoda vezet, csak más nézőpontból közelít. 🙂

.

A meditációs online kurzusok szintén 1 témára fókuszálnak, ám több napon keresztül kapsz rövidebb, 10-15 perces meditációkat, melyek azért olyan csodásak, mert akkor is tudsz magadra időt szánni, és néhány percre megpihenni, ha pörgősebb napod van.

Jelenleg elérhető online meditációs kurzusok:

.

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy mindent elmével, agyalással, gondolkodással akarunk megoldani, pedig Belső Bölcsességünk számára minden problémának minősített helyzet könnyedén elsimítható.

Kívánom Neked, hogy minél többször le tudj csendesedni. Kívánom, hogy Te is kapcsolódj valódi Önmagaddal, Fényeddel, hogy megtapasztalhasd és elfogadhasd ajándékait, a csodákat, melyek csakis a Te döntésedre várnak!

Szeretettel,
Szandi

Comments are closed.