Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása és az önismeret » Hogyan tudod elengedni a megfelelési vágyat? – David Hoffmeister feliratos videó

Hogyan tudod elengedni a megfelelési vágyat? – David Hoffmeister feliratos videó

táncos mozgásmeditáció

A tetszeni vágyás, hogy kedveljenek, hogy valahova vagy valakihez tartozzon az ember, mind végigkísér minket a felnőtt életünk során is, nemcsak a kamaszkorban.

A megfelelés vágya vezérel, amikor bármit is azért mondasz vagy teszel, hogy

  • valakinek a jóváhagyását, helyeslését elnyerd vele,
  • kedveljenek,
  • ne bánts meg valakit,
  • ne kavard fel az állóvizet,
  • beleolvadj a tömegbe.

.

A kiút

A kiút ebből az elme integritása, amikor minden, amit érzékelünk, érzünk, gondolunk, hiszünk, amire vágyunk, összhangba kerül. Ilyenkor nincsenek egymásnak ellentmondó dolgok, egymásnak ellentmondó szerepek, vágyak, végeredmények.

Úgy tűnik, hogy az határozza meg elménk állapotát (magyarul: lelkiállapot, de ez torzítaná a jelentést), hogyan bánik velünk a világ. Ahelyett, hogy 100%-os felelősséget vállalnánk elménk állapotáért.

“Én vagyok felelős azért, amit látok. Én választom meg az érzéseket, amiket megtapasztalok. Én döntök a célról, amit el akarok érni. Mindent, ami látszólag velem történik, én kértem. És azt kapom, amit kértem.” (A Csodák Tanítása, 21/II/2)

.

Fontos, hogy nagyon gyakran, amikor elkezdünk felelősséget vállalni, akkor magunkénak kezdjük vallani a bűntudatot, az ítélkezést, sőt a bíráló gondolatokkal kapcsolatban is ezt tesszük. Szükségünk van arra, hogy Jézus emlékeztessen minket arra, hogy

“Nem vagy felelős a tévedésért, csakis a tévedés kiigazításának elfogadásáért vagy felelős.”

.

Miénk az erő

Megvan az erőnk, hogy irányítsuk a gondolkodásunkat. Nem kell megadnunk magunkat az ego gondolati rendszerének.

Nézd meg ezt a 15 perces videót arról, hogyan tudod lépésről lépésre elhagyni a megfelelési vágyat.

Írd meg, mi jutott eszedbe ezzel a témával kapcsolatban!

.

.

További videókért kattints IDE, s megnyílik a lejátszási lista a youtube-on, mely az összes eddig feliratozott videót tartalmazza.

Jó szórakozást!

.

David előreláthatólag novemberben Budapestre látogat európai turnéjának keretében. Ha érdekel látogatása, jelezd itt, az űrlap kitöltésével, s tájékoztatlak a részletekről!

***

Ez a téma annyira átfonja életünk minden területét, hogy érdemes belemerülni és átgondolni azokat a hiedelmeket, félelmeket, melyek benne tartanak bennünket a megfelelési vágy régi mintájában. Úgy érzem éppen ezért, hogy egy teljes estét érdemes rászánni erre a témára.

Április 16-án, szerdán este 18:00-21:00 tartom első meditációs estemet Budapesten. Örömmel osztom meg Veled ezt az estét, ha szeretnél velem rátekinteni erre a régi mintára, és gyógyítani, elengedni a hozzá tapadó hiedelmeket. A meditációs est általános leírását itt találod. Az április 16-i este középpontjában tehát a megfelelési vágy elengedése, az öröm megengedése lesz.

A szertartás kedvezményes részvételi díja 3000 Ft, ha jelentkezésed és befizetésed április 9-ig megérkezik! További ajándékod ebben az esetben valamelyik online kurzusom (Készen állok, változni akarok; Békében testemmel). Te választhatod ki! 🙂

Vagy a honlapon található űrlapot kitöltve. Helyszínen fizetve 4000 Ft a részvétel díja.

Várlak! 🙂

Csodás napot,
Szandi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.