Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Bizalom és csodák

Bizalom és csodák

Inspirációként meg kell osszam Veled azt, ami történt velem tegnap! 🙂 Mert ez mélyen alátámasztja mindazt, amiről előző, Megadatik című blogbejegyzésemben írtam.

Januárban vettem fel a kapcsolatot David Hoffmeisterrel, aki  A csodák tanítása világhírű tanítója, 25 éve járja a világot. Februárban már érkezett az az inspiráció is, hogy meghívjam Magyarországra, március körül pedig már a dátumok is le voltak beszélve.

További késztetés jött mélyről, hogy elkezdjem feliratozni és fordítani videóit, szervezni a látogatását.

A legújabb inspiráció az elmúlt héten kezdett el erősödni bennem, ami pedig az, hogy fordítsam le az egyik könyvét, A Cél az egyetlen választás címűt.

Bevallom Neked, hogy ezek közül mind olyan tevékenység, amit sose terveztem. Ha 1 éve valaki azt mondja, hogy ezeket fogom csinálni, biztosan kiröhögöm. Hiszen 1 éve még a honlapom sem volt meg!

Ezek az inspirációk mind lépésről lépésre érkeztek meg. És nagyon mély öröm kíséri őket. Abból szoktam érezni, hogy valamibe bele kell kezdenem, hogy az ötlet nemcsak átfut rajtam, hanem újra meg újra visszatér. Újabban az az időszak is rövidül, amikor először megérkezik az ötlet és ténylegesen elkezdek tevénykedni vele kapcsolatban.

A tapasztalás által érkezel meg oda, hogy egyszerűen érzed, hogy dolgod van azzal az inspirációval.

David-ék szállása és a novemberi programok helyszíne még nem volt meg, de sokszor kértem iránymutatást ezzel kapcsolatban. Valahogy mindig azt éreztem eddig, hogy majd jön a válasz, ne aggódjak rajta.

Tegnap pedig érkezett egy 110 000 Ft-os felajánlás (hála érte neki), ami teljesen fedezni fogja David és még 3 társa szállását és valószínűleg még a programok helyszínének díját is. Erről írtam a Megadatik című cikkben, hogy a csodák gyakran igen szokatlan módon érkeznek. Most például egy kedves ismerősöm, aki szintén A csodák tanítása tanuló felhívott, hogy a SZÉP kártyáján van ez a pénz, amit nem tud már felhasználni, mert május 31-én lejár. Ebben az esetben pedig ilyenkor a szolgáltató visszautalja a pénzt a cégnek, ahol dolgozott. Mi ez, ha nem egy szokatlan formában érkező csoda?

Ez egy bizonyság és bizonyosság számomra, hogy tényleg megadatik minden, amire valóban szükségünk van. S mivel saját tapasztalatom van, ezt a mély bizalmat tudom sugározni mindenki felé.

Feléd is! Bízz abban, hogy mindened megvan, amire a fejlődésedhez valóban szükséged van! Hallgass az inspirációra, figyelj a késztetéseidre! Nem számít, hogy furcsa, hogy még sose csináltál olyat, ha érzed, akkor az az utad!

Mit gondolsz erről a témáról?

Mennyire tudsz és mersz a megérzéseidre, az inspirációkra hallgatni?

Tiéd a szó!

Csodás napot,
Szandi

Ha tetszett ez a cikk, iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess, ha új bejegyzés születik. Ajándékot is kapsz: egy tanulmányt életfeladatod megtalálásához. 🙂


Név: *
Email: *

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.