Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Home » Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

A kozmaalexandra.hu oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a kozmaalexandra.hu oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. Amint a felhasználó megkezdi a kozmaalexandra.hu oldalhoz kapcsolódó szolgáltatások bármelyikének igénybevételét, automatikusan elfogadja az itt megjelent felhasználási feltételeket:

A kozmaalexandra.hu weboldalon (“lap”) található tartalom Kozma Alexandra szellemi tulajdona.

Kozma Alexandra fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A kozmaalexandra.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Kozma Alexandra követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  • nem módosítja az eredeti információt,
  • a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A kozmaalexandra.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag Kozma Alexandra előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A fent leírtak ismeretét természetesnek veszem, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.
Ha Ön elhagyja honlapom oldalait, és más internetes honlapra kerül át, úgy ott más feltételek érvényesek.

Kozma Alexandra fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

A használati feltételek módosításáról nem lesz közzétéve kifejezett felhívás. Időről időre ezért ellenőrizni kell, hogy történt-e változtatás a használati feltételekben.

Ha a honlappal kapcsolatban bármilyen kérdése, javaslata, észrevétele merülne fel, küldje el az info@kozmaalexandra.hu címre.

Comments are closed.