Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » Élő közvetítés

Élő közvetítés

Következő közvetítés időpontja: értesítelek, ha újra lesz élő közvetítés.

A meghirdetett napokon kapcsolódj velem a Szentlélekhez szóló imában, hogy együtt mélyüljünk az elmetréningben és az elkülönülés álmából  felébredjünk valódi Énünkre.
Felteheted kérdéseid, megoszthatod velünk, ami a szíveden van, hogy aztán kapcsolódjunk a csodában és gyógyulásban, mely a személyes énkép darabjainak fokozatos elengedését mindig kíséri.

A linket hírlevélben küldöm ki, így ha még nem tetted, iratkozz fel a hírlevelemre (az oldalsávban)!

Ennek a programnak nincsen kötelező díja, az ajánlott felajánlás/adomány 1000 és 2000 Ft között alkalmanként, vagy több, ahogy az Útmutatást érzed rá. Ha érzed a hívást arra, hogy támogass, azt hálásan megköszönöm és fogadom. Ha szeretnél támogatni, utalással megteheted (részletek itt) vagy a paypalon keresztül a Donate gombra kattintva az oldalsávban. Köszönöm!

.

Technikai tudnivalók

Az online találkozók másfél órásak, és az alábbi struktúrát követik:

  1. Egy nyitó ima a Szentlélekhez, mellyel a csoport szándékát fejezzük ki a gyógyulásra.
  2. Kb 5 perces csendmeditáció együtt.
  3. Beszélek arról a témáról, ami éppen megjelenik a pillanatban.
  4. Lehetőség nyílik kérdések feltételére, A csodák tanításában található eszmékkel kapcsolatban.

2 módja van annak, hogy csatlakozz az élő közvetítéshez, de mind a két esetben szükséged lesz a közvetítés linkjére, amit hírlevélben megkapsz a közvetítés előtt. Valamint mindkettőhöz szükséged van egy gmail/google accountra.

  1. Ha már A csodák tanítása tanulója vagy, élőben részt vehetsz a közvetítésben (max 10 fő), közvetlenül kapcsolódva hozzám, s így élőben kérdezhetsz, hozzászólhatsz. Ehhez szükséged lesz egy fejhallgató/mikrofonra a jó hangminőségért és webkamerára (beépített vagy különálló). Kikapcsolhatod a kamerád, ha nem szeretnéd, hogy látszódj. Ha így szeretnél részt venni, jelezd nekem emailben!
  2. Nézheted az élő közvetítést. Ebben az esetben is kérdezhetsz, begépelve a kérdéseid, a Google Hangouts Q&A, azaz kérdés és válasz funkcióját használva.

A közvetített Hangouts-beszélgetéshez az alábbi módokon csatlakozhatsz:

  • Mobileszközön: Kattints a videoikonra a közvetített Hangouts-videohívásról szóló értesítésben, vagy kattintson a telefonikonra , ha csak hanggal szeretnél csatlakozni a beszélgetéshez.
  • Asztali számítógépen: A beszélgetésről szóló értesítésben kattints a Csatlakozás videohíváshoz elemre.

A közvetítések felkerülnek a youtube-ra, így később is megnézheted őket (google account nélkül is), illetve ezen az oldalon is megtalálod majd őket, amint lement az első közvetítés.

Köszönet a hajlandóságodért, hogy mélyre merülsz az Egy Elménk gyógyulásában! Örömmel kapcsolódok veled a Szentlélek Céljában!

Isten áldjon,
Szandi

Comments are closed.