Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Szív Útja » Arámi Miatyánk meditáció

Arámi Miatyánk meditáció

Az eredeti arámi nyelvű Miatyánk, aminek hallgatása, mantrázása az Isteni rezgésmezejére hangol.
Ez az, amit A Szív Útja Előszavában említ Jayem, ez az egyik ajánlott meditáció/gyakorlat még A Mester Útján.
.
Abwoon d’bwashmaya
Nethqadash shmakh
Teytey malkuthakh
Nehwey sebyanach aykanna d’bwashmaya aph b’araha.
Habwlan lachma d’sunqanan yaomana.
Washboqlan khaubayn aykanna daph khnan shbwoqan l’khayyabayn.
Wela tahlan l’nesyuna ela patzan min bisha.
Metol dilakhie malkutha wahayla wateshbukhta l’ahlam almin.
Ameyn
.

.

Miről szól A Szív Útja?

A Szív Útja az 5 könyvből álló Mester Útja egyik könyve. A Mester Útját Jayem csatornázta közvetlenül Jézustól, akárcsak A csodák tanítását Helen Schucman. A magyar fordításból további részleteket olvashatsz itt.

A Szív Útja 12 leckéből áll, némelyikhez kérdés és válasz kiegészítés is tartozik. 1 leckét javasolt 1 hónapon át tanulmányozni, így A Szív Útja szintén 1 éves gyakorlási periódust javasol, akárcsak A csodák tanítása leckéi. Minden lecke itt is néhány központi gondolat köré épül, és tartalmaz néhány gyakorlatot is, mellyel az elméletet a gyakorlatba át lehet ültetni.

Jayem így ír Előszavában A Szív Útjáról:

“A Szív Útja az első az Ő Ösvény Trilógiájában (PathWay Trilogy, mely a következő részekből áll: A Szív Útja/The Way of the Heart, Az Átalakulás Útja/The Way of Transformation és A Tudás Útja/The Way of Knowing), melyet ezrek úgy is ismernek, mint az Út-tanításokat.

Maga az Ösvény Trilógia egyszerűen a legkivételesebb és legmesteribb tanítások egyike, amivel valaha is találkoztam, beleértve minden tanulmányomat a jógáról, a világvallásokról és a filozófiáról. Ahogy „elülteti a magvakat” A Szív Útjában, és aztán mesterien mélyebb szintekre viszi azokat, amikor a tanuló készen áll a gyümölcsökre a következő műveken, Az Átalakulás Útján és A Tudás Útján keresztül, az tanárként még mindig alázattal tölt el, és bámulatba ejt. Bár ezek is csupán részei az Ösvénynek, amit Ő kifejlesztett rajtam keresztül az évek során; a többi kulcsszöveg magában foglalja A Jeshua Leveleket és A Szolgáló Útját (The Way of the Servant). Egy további lépés a tanuló utazásán a tapasztalati és átalakító energiák az Arámi Úr Imájában (Aramaic Lord’s Prayer) és főként az Üdvösségben (Beatitudes), ami az elvonulásokon, intenzív tréningeken és zarándoklatokon használt gyógyító és ébredést hozó munka alapja. A szükséges arámi Tanítások mellett támogatást nyújtanak a [LovesBreath][LB], a Radical Inquiry és az In The Name elnevezésű egyedi meditáció gyakorlatai.

Ez egy Mesterkulcs, ám a kulcs csak annyiban hasznos, amennyiben a kezünkbe vesszük, belehelyezzük a szívünkön és elménken található zárakba, és „elfordítjuk”, az által, hogy teljesen elmélyedünk abban, amit az egyik legfelsőbb Mestertanár adott nekünk, Akit valaha is küldött a Szeretet, hogy alvó lelkeinkben újra megismertesse velünk a Szeretetet.

Most már a te kezedben van, és nem véletlenül. Ő mondta azt, hogy senki sem jut el ehhez a Műhöz, „aki nem készült fel rá teljesen”. Ha ezeket a szavakat olvasod, a kegyelem egyesült lelked titkos vágyódásával, és ide helyezett téged, és ezeket a Tanításokat pedig a kezedbe.

Most már rajtad áll. Isten áldjon, hogy megismerhesd a Kegyelem ragyogását, mely minden megértést meghaladóan szeret téged, és hogy megismerhesd a Lélek Teljességét, ahogyan az rajtad keresztül Szeretetbe burkolja ezt a világot!”

.

Comments are closed.