Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » David könyvei magyarul

David könyvei magyarul

Ha nyomtatott, rendes könyv formában szeretnéd a könyveket, kérlek, írj egy emailt nekem!

Budapesten személyes átvétel, egy előre egyeztetett időpontban és helyen. Ha vidékre kéred, akkor az árra rájön a postaköltség (800 Ft).

Árak:

  • A Válasz: 3 000 Ft,
  • A Cél az egyetlen választás: 2 400 Ft,
  • Filmkalauz a megvilágosodáshoz: 3 000 Ft.

.

A Cél az egyetlen választás

A magyar fordítás elkészült, itt tudod megvásárolni ebook formában.

A Cél az egyetlen választás

A Cél az egyetlen választás című könyv egy beszélgetés David Hoffmeister és néhány tanítványa között, akik az 1990-as években köré gyűltek. Feltárja azt az egyetlen választást, mellyel valaha is rendelkezhetünk ebben a világban, és hogy az élet mennyire egyszerű lehet, amikor ezt a választást megértjük.

Az a vizsgálódási mód, melyet David ebben a beszélgetésben használ, például szolgál arra, miként juthatunk el a béke megtapasztalására, a hamis hiedelmek megalkuvást nem tűrő megkérdőjelezésén keresztül. David az elme mélyére hatol, az igazság gyengéd, mégis határozott keresése közben. A csodák tanítása azt írja: “Az e világi dolgok valóságosságát az által állapíthatod meg, ha megvizsgálod, vajon mire valók. A válasz által megtudod, mire szolgál esetedben az adott dolog.”

Ez a könyvecske egy állandó útitárs, egy eszköz a Békébe való visszatéréshez. Felbecsülhetetlen értékű!

David Hoffmeister ezrek életét érinti meg állandó békés elmeállapota, sugárzó Öröme és az Igazság felé való elkötelezettsége által. Egy modernkori misztikus, aki a világot járja és terjeszti a Szeretet, Egység és valódi Szabadság, Most üzenetét!

Oldalszám: 68 oldal.

Részleteket a könyvből ebben a blogbejegyzésben olvashatsz.

.

.

.

A Válasz

A magyar fordítás elkészült, itt tudod megvásárolni ebook formában.

A Válasz

 

“Ha felhagysz azzal, hogy irányítani próbálod a szél irányát,

a békesség tolla gyengéden elindul feléd.”

 

A Válasz egy kis könyvecske David Hoffmeister elgondolkodtató, mély mondásaival és Jenny Fagerstedt vízfesték festményeivel.

Ez a könyvecske Élő víz és egy kincs az elme számára!

Oldalszám: 76 oldal.

.

.

.

 .

.

.

 .

.

.

Filmkalauz a megvilágosodáshoz

A magyar fordítás elkészült, itt tudod megvásárolni ebook formában.

Filmkalauz

.Hívd meg egy barátodat, készítsetek egy kis popcornt, és élvezzétek a Felébredést a filmekkel! A Spirituális Valóságunkra való Felébredést célként kitűzve, a filmnézés egy örömteli módja a metafizika megtanulásának és a megbocsátás gyakorlásának.

A hagyományos spirituális filmektől való radikális elrugaszkodással David Hoffmeister magához öleli a hollywoodi filmeket, mint a felébredés modernkori példabeszédeit, így alakítva a filmnézés univerzális időtöltését egy átjáróvá az Élet egy teljesen új perspektívájába. Lépj hátra, lazíts és nevess, miközben megtanulod meglátni a Nagyobb Képet! Engedd, hogy David és ez a könyv a Megvilágosodás jelenbéli megtapasztalásának gyengéd kalauza legyen számodra!

Részlet a Pillangóhatás leírásából, 18. oldal:

“A lineáris idő kísértése az a hiedelem, hogy a dolgok jobbak lennének, ha másmilyenek lennének. A probléma a múlt újrajátszásának megkísérlésével az, hogy ezek a próbálkozások elhomályosítják a felismerést, miszerint a múlt elmúlt és vége. A gyógyulás annak látása, hogy a világ minden forgatókönyve ugyanolyan, és ennél fogva nem lehet megváltoztatni; ez a tudatosság a megbocsátást nyert világ.”

Miért várnád meg, hogy a dráma az életedben játszódjon le, ha azt megtehetik helyetted a filmbéli szereplők? Az otthonod kényelmében egyszerűen hátradőlhetsz, és megfigyelheted, hogy valójában minden az elmédben történik, megengedve az érzéseknek és érzelmeknek, hogy a felszínre törjenek és elengedődjenek.

A könyv körülbelül 200 filmhez nyújt spirituális nézőpontot.

Oldalszám: 124 oldal.

A filmnézés módjáról itt tudsz olvasni, részletek a könyvből!

.

Comments are closed.