Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Hogyan kezdj neki

Hogyan kezdj neki

a csodák tanítása

A Csodák Tanítása nem egy regény, amit kezedbe veszel, elolvasol néhány nap alatt, aztán félreteszed. A Csodák Tanítása egy eszköz, egy útitárs, mely az örömbe és békébe vezet. A Csodák Tanítása egy forma, mely a Benned lévő bölcsesség szimbóluma. Annak a folyamatnak ad formát életedben, ahogyan az idő világában Belső Tanítódhoz kapcsolódsz.

Talán nem tudod, hogyan fogj neki, hiszen elég vaskos a könyv. Ezért röviden leírom, mit hol találsz benne. Bővebben olvashatsz erről ebben a cikkben is.

Előszó

Mi ez a könyv és miről szól? Hogyan született? Érdemes ezzel kezdened!

Törzsszöveg

765 oldal, 31 fejezet. Új gondolkodásmódod elsajátításában segít. Az első fejezetben találod A csodák alapelveit, azaz hogy mit is ért e könyv csoda alatt.

Olvasd úgy, ahogy jól esik. Érdemes sorrendben haladnod, de nyugodtan belelapozhatsz, felcsaphatod, ha úgy érzed. Nekem számtalanszor érkezett válasz ily módon pont arra, ami foglalkoztatott.

Munkafüzet

532 oldal, 365 gyakorlat az év minden napjára. Az első részben, mely 220 gyakorlatból áll, a leckék lebontják régi hitrendszered, majd a 2. rész leckéi által felépül új gondolkodásmódod, amely a világ és Önmagad helyes érzékelésére alapul.

Az a fontos, hogy hajlandó és kitartó légy folytatni a gyakorlást. Nem számít, ha lassabban haladsz, mint a napi 1 lecke. Egyedül az fontos, hogy folytasd, s maradj benne a folyamatban! Hidd el, megéri.

Van, aki egyedül is könnyedén végzi a gyakorlatokat, ám van, akinek segít egy csoport támogató ereje. A csoportot azért is tartom csodásnak, mert ahogy A Csodák Tanítása is mondja, az életed átalakul, anélkül, hogy erőfeszítést tennél a formák szintjén. A gondolataiddal és hiedelmeiddel dolgozol, azaz az elme szintjén, hiszed valójában csakis itt megy végbe minden lényeges változás, a külvilág csak tükör. A csoport tehát azt tükrözi, ahogy a félelem alapú gondolkodásmód tanúságtevői lecserélődnek a szeretet alapú gondolkodásmód tanúságtevőivé. Olyan embereket ismersz meg, akik Veled együtt haladnak az úton, s bennük megláthatod saját ártatlanságod és tisztaságod.

Tanári Kézikönyv

76 oldalban olvashatsz további témákról, melyek a tanulás és a tanítás kapcsolatát magyarázzák. Végső soron „azt tanulod, amit tanítasz.”

Fogalomtár

A legfontosabb fogalmak magyarázatát találhatod itt.

A hála az egyetlen, ami kifejezheti azt, amit én érzek, hogy elérkezett hozzám A Csodák Tanítása, melynek segítségével ráléptem a hazavezető útra. S erre az útra valójában együtt léptem mindenkivel. 🙂

„Hagyd, hogy megbocsátás szálljon álmaidra, és visszatérhess az elme épségének és békéjének állapotába.” (A Csodák Tanítása)

Csodás utazást kívánok Neked!

Szeretettel,
Szandi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.