Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Roads

A Csodák Tanítása egy egyéni önismereti út. A Törzsszöveg tanulmányozása és a gyakorlatok folyamatos végzése lépésről lépésre elvezetnek Téged abba az állapotba, hogy összekapcsolódj Belső Tanítóddal, s képessé válj Belső Hangod követésére. Mindenkinek az útja egyéni, minden tekintetben.

Az út során azonban előfordulhatnak olyan időszakok, amikor segítségre, lendületre, tanácsra van szükséged. Én ebben támogatlak, ha szükséged van személyes konzultációra.

Fordulj hozzám bizalommal, ha

  • a Törzsszöveggel, a gyakorlatokkal vagy a Tanári Kézikönyvvel kapcsolatban kérdésed van;
  • ha úgy érzed, elakadtál a gyakorlásban;
  • ha úgy érzed, valamilyen szituációra nem tudod alkalmazni a tanítást;
  • ha értelmezési problémád van a könyvvel kapcsolatban;
  • ha bizonyos vagy abban, hogy ez a Te utad, de nehézségeid vannak a fejlődésben.

Az egyéni konzultáció egy előre egyeztetett időpontban skype-on keresztül történik. Ezért fontos, hogy legyen  jó internetkapcsolatod.

Ajánlott hozzájárulás: 10 000 Ft, vagy az az összeg, amire Útmutatást érzel.  Egy alkalom 1,5-2 óráig tart, attól függően, hogy az adott alkalommal mire van szükség. Senkit nem utasítok el az anyagiak hiánya miatt.

Jelentkezés: info@kozmaalexandra.hu.

Szeretettel,
Szandi

 

Kizárólag azért vagyok itt, hogy igaz módon segítsek. Azért vagyok itt, hogy képviseljem Őt, Aki ideküldött. Nem kell aggódnom amiatt, mit mondjak, és mit tegyek, mert Ő, Aki ideküldött, irányít majd engem. Elégedett vagyok azzal, hogy ott vagyok, ahol Ő szeretné, és tudom, hogy Ő is itt van velem. Meggyógyulok majd, ha hagyom, hogy Ő megtanítson a gyógyításra. (A Csodák Tanítása, 2/V/18)

6344_2

 

Comments are closed.