Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » David Hoffmeister

David Hoffmeister

messengers-of-peace      David Hoffmeister

Magyarországi látogatása 2014  novemberben

David Hoffmeister élete a meggyógyult elme sugárzó példája. A megvilágosodásra vágyók számára David színtiszta inspiráció. Több különböző utat tanulmányozott, mely végül A csodák tanításának mélyen elkötelezett gyakorlatias alkalmazásához vezetett. 1990 óta David beutazta a világot, rendkívül nyílt beszélgetései és beszédei alatt a világosságot tükrözve és Isten szeretetét kiárasztva. A beszélgetések magukban foglalták a non-dualista metafizikát és gyakran egy bizonyos fajta spirituális pszichoterápiát is, mely során David a mindennapi problémákat és szituációkat visszavezette egészen az elme hamis hitrendszeréig, ahol a korrekció lehetséges. Bár ezek az összejövetelek különböző formákat öltöttek (pl. beszédek, előadások, workshopok, tanácsadások telefonon és személyesen, hétvégi és hosszabb elvonulások, melyeket otthonokban, templomokban, udvarokban, könyvesboltokban, konferenciákon, elvonulásokon tartott David), a cél mindvégig változatlan maradt – a valódi megbocsátás és a megvilágosodás állapotának felismerése.

David és a Béke Hírvivői egyszerű, imádsággal teli életet élnek, teljességgel az Isteni Gondviselésre hagyatkozva, elvonulásokat szerveznek és utaznak szerte a világban, hogy találkozóik alkalmával inspiráljanak és áldjanak.

Az igazság elfogadása az Elmében van, és ők arra invitálnak, hogy belekezdj azoknak a hiedelmeknek a feltárásába, melyek akadályozzák a Szeretet jelenlétére való tudatosságot. A Béke Hírvivői csodás útitársakként szolgálnak egymás számára, és tudják, hogy a felébredés nem egy alkalmi próbálkozás, hanem valami, ami mély szándékot és ellentmondásmentes elköteleződést kíván meg. Az elköteleződés és hit mélysége tükrözi a hajlandóságukat, hogy minden feltételezést megkérdőjelezzenek. Az elme teljes átalakulását a szenvedély, felajánlás és a belülről jövő égő vágy hajtja. Ez az egységes céljuk és szándékuk.

.

David Hoffmeister magyarra lefordított könyvei

David néhány könyvét lefordítottam magyarra, itt találsz róluk információt.

  • A Válasz,
  • A Cél az egyetlen választás,
  • Filmkalauz a megvilágosodáshoz.

.

Videók magyar tolmácsolással a 2014. nov. 12-16 közötti találkozókról

.

A találkozók teljes hanganyaga  magyar  tolmácsolással a 2014. nov. 12-16 közötti találkozókról

A hanganyagokat mp3 formátumban le is tudod tölteni, ha a jobb sarokban a Spreaker-re kattintasz, majd az újonnan megnyíló ablakban pedig a download-ra.

2014.11.12. A félelemből a szeretetbe (David Hoffmeister, Frances Xu)

A félelem felemelkedhet a tudatosságba, amikor elkezdesz dolgozni A csodák tanítása eszméivel és alapelveivel, és kapcsolatba kerülsz a tudatalattival. Csakis az ego gondolati rendszere az, amely felzaklathat. A tartós boldogság állapotának eléréséhez felszabadítjuk az elmét az ego gondolati rendszerétől, és a Szentlélekre hagyatkozunk. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.13. Elengedni minden félelmet (David Hoffmeister, Frances Xu)

David Hoffmeister a Star Trek Olvadás című epizódjának (Voyager – 2×23 – The Thaw) segítségével tárja fel a tudatalatti vágyat, hogy aludjunk, és álarcot hordjunk. Megtanulhatjuk azt, hogyan éljünk meditációban, folyamatosan emlékeztetve magunkat az elménk erejére, és hogy lássuk, a világ semmit nem tesz velünk. Az elme mélyére hatolhatunk, és szembenézhetünk a félelemmel, hogy szabaddá váljunk tőle. Jézus megmutatja nekünk, hogy a félelem nem létezhet a Szeretet jelenlétében. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.14. Csodatévőnek lenni (Kirsten Buxton)

A hétvégi elvonulás nyitó találkozóján Kirsten arról beszél, hogy mit jelent csodatévőnek lenni. Megosztja spirituális utazása történetét. Beszél arról, hogyan lehet kezelni a tudatosságba felemelkedő félelmet, és hogyan lehet megtartani a nap folyamán az elme békéjét. Kitér e találkozó során arra is, honnan tudhatod, ha egy kapcsolat betöltötte feladatát az életedben. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.14. Egy kis hajlandóság (Jason Warwick)

Jason filmrészleteket mutat a Bagger Vance legendája című filmből, hogy bemutassa, milyen gyengéd, szeretetteljes és támogató a Szentlélek, amikor felhagyunk azzal a próbálkozással, hogy mi irányítsuk az életünket. A Revolver című filmből lejátszott filmrészlet pedig azt ábrázolja, hogyan irányítja az ego az életünket tudattalanul, míg egy kis hajlandóságot nem mutatunk, akkor a Szentlélek ott éri el az elmét, amiben az hisz. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.14. A szív imája (Kirsten Buxton, Jason Warwick)

Jason és Kirsten a résztvevőkkel a szívük imájáról beszélget, arról, hogy mi a szándékuk a hétvégi elvonulásra. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.15. A személyes felelősség, mint tévhit (Kirsten Buxton, Jason Warwick)

Jason és Kirsten a felelősségről beszélnek. Nem vagyunk felelősek a problémáért a forma szintjén; egyetlen felelősségünk a helyreigazítás elfogadása, ami maga a helyeselméjűség: emlékezni arra, hogy a Jóvátétel már megtörtént, már minden problémánk megoldódott. Elengedjük a személyes áldozati gondolkodásmódot, és átadjuk a Szentléleknek. Amikor elfogadjuk nagyszerűségünket egy magasabb funkcióban, az ego fél, és fenyegetve érzi magát. Az ego verseng Istennel, ám Krisztus az igazság. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.15. Az igazi együttérzés (Kirsten Buxton, Jason Warwick)

Jason és Kirsten a bántalmazás érzékeléséről, az igazi és a hamis együttérzésről beszélnek. Példákat említenek az életükből, hogy rámutassanak a spirituális leckékre és felismerésekre. Aztán a Start Trek Emlékezz rám című epizódjának (TNG, A következő generáció – 4×05 – Remember Me) segítségével bemutatják a hamis együttérzés veszélyeit. Angolul, magyar fordítással.

2014.11.16. Isten Hangja (Kirsten Buxton)

Kirsten A csodák tanítása leckéjéről beszél: „Isten Hangja egész nap szól hozzám.” Ezzel a leckével az egész világnak az a cél adatik, hogy a Szentlélek szól hozzánk. Kirsten arról beszél, hogy megkönnyebbülten ismerte fel, hogy miközben zenét hallgat, a találkozók hangvételeit hallgatja, A csodák tanítását olvassa, nincs szükség arra, hogy mindent értsen. Hogy képessé válj megkülönböztetni az egót a Szentlélektől, érezd a különbséget a szívedben! Angolul, magyar fordítással.

2014.11.16. Kvantumszeretet (Kirsten Buxton, Jason Warwick)

A szent kapcsolat lényege a Szentlélekkel kapcsolódva adni, anélkül, hogy az eredményre, elismerésre vagy viszonzásra gondolnánk. Kirsten megosztja a Kvantumszeretet című dalának dalszövegét: „Ez a Szeretet meghaladja a romantikust. Ezt a Szeretetet nem lehet korlátok közé szorítani. Nagyobb kettőnknél. Lebontja a falakat és széttöri a láncokat.” Angolul, magyar fordítással.

.

Magyar feliratos videók

David elvonulásait rögzítették videón, s néhányat feliratoztam közülük, hogy Magyarországon is egyre több emberhez jussanak el tiszta tanításai. Itt találod a feliratozott videókat. Az összes eddig feliratozott videó youtube lejátszási listáját pedig itt.

.

.
Zenék, fotók

A Béke Hírvivői között többen vannak, akiken keresztül csodálatos zenék születnek. Itt találod ezeket a zenéket. Online hallgathatod őket, vagy meg is veheted őket!

A Kvantumszeretet turné alatt készült néhány kép is, nézd meg őket itt! 🙂

.
Ha szívesen támogatod a tanításokat

Ha segítettek ezek a tanítások Neked, és szívesen támogatsz, hogy további feliratos videók és fordítások készüljenek, azt hálásan köszönöm:

Paypalon keresztül:
.

Banki utalással pedig ide.

Áldás,

Szandi

Comments are closed.