Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » CsodaCsoport

CsodaCsoport

A csoportba jelentkezhetsz kezdő csodatanulóként vagy akkor is, ha már régebb óta végzed a leckéket, mert a csoportban a gyakorlatias megközelítésre helyezem a hangsúlyt, nem elsősorban a könyv értelmezésére. Abban segítek, hogyan tudod tapasztalati módon átélni a tanítást.

2016 szeptemberében indul a következő skype online CsodaCsoport, mely azok számára segítség, akik készek feladni meglévő hiedelmeiket és hajlandók változtatni gondolkozásmódjukon, világlátásukon, hogy egy békés, örömteli és boldog életet élhessenek nap mint nap. Mindazok jelentkezését várom, akik elkötelezték magukat A Csodák Tanításának napi gyakorlatainak elvégzésére, vagy ha Te már elvégezted a leckéket, akkor szeretnéd megismerni a gyakorlati alkalmazás azon lehetőségeit, melyeket David Hoffmeister spirituális tanító közösségében is alkalmaznak.

A jelentkezéseddel elkötelezed magad 1 hónapra a csoport mellett, hetente egyszer egy 2-3 órás skype találkozón való részvételre. A CsodaCsoportba járók tagjai lesznek egy zártkörű skype csoportnak, ami a csoport segítő ereje által támogat majd gyógyulásodban.

A CsodaCsoportba 5-6 főt fogadok, mert szeretek kisebb csoportokkal, intimebb módon dolgozni, ami lehetővé teszi, hogy jobban megnyílj, és mélyebbre menj a gyógyulásodban. Ha annyi jelentkező akad, akkor több csoportot indítok.

Foglald le a helyed mielőbb, jelentkezz CsodaCsoportomba, ha szeretnéd gondolkodásod átformálni, mely minden változásnak az alapja! Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha úgy gondolod, mély önismeretre vágysz, ha úgy érzed, ezért hajlandó vagy minden nap Önmagadra időt szánni.

csodacsoport

Miről szól A Csodák Tanítása?

Egy olyan önismereti út ez, melynek során

 • az elménket tréningezzük;
 • észlelésünk és érzékelésünk átalakul;
 • kialakul belső látásunk;
 • a megbocsátás csodálatos ereje által megélhetjük valódi Önmagunkat;
 • képessé válunk elengedni az önmagunkról, másokról, a világról szóló történeteinket, ítéleteinket;
 • minden nap megéljük a békét, örömöt;
 • megtanulunk felelősséget vállalni önmagunkért, és nem hibáztatjuk többé a körülményeket.

A Csodák Tanításának szóhasználata keresztény, ám nem egy újabb vallásról van szó, hanem segít felfedezni Önmagunkban azt a mély tudást, ami mindannyiunkban már egyébként is ott van, csak sok-sok korlát, hiedelem, negatív érzés rakódott rá téves észlelésünk miatt. A napi gyakorlatok az észlelés helyreállításán keresztül visszavezetnek minket a Szeretetbe, mely valódi lényegünk.

A Csodák Tanítása célja, hogy képessé váljunk kapcsolódni Belső Vezetőnkkel, Belső Tanítónkkal, intuíciónkkal vagy más néven a Szentlélekkel.

.

 

Miért érdemes jelentkezni a csoportba?

Amikor a híres személyiségfejlesztő könyveket írók beszélnek a boldogságról, szeretetről, önmegvalósításról, akkor általában kimarad a könyvekből, hogy a békés és boldog életig nem egyenes az út. Amikor változik a gondolkodásunk, a szemléletmódunk, akkor előfordul, hogy összeomlik egy világ bennünk. Az a világ düledezik ilyenkor, amit gondolatainkkal, hiedelmeinkkel építettünk fel. Ezért az önismereti úton járónak bátorságra van szüksége. Kitartásra, hogy akkor is tovább menjen az úton, amikor elbizonytalanodik, amikor nehéz, amikor nem látni előre, merre kanyarodik az út.

Ebben segít és támogat a CsodaCsoport. A csoport megtartó ereje továbblendít, amikor arra van szükségünk. Ezen kívül:

 • új barátokra lelünk;
 • játékos, szerető és megértő közeget biztosít a csoport a változáshoz;
 • megosztjuk egymással örömeinket, nehézségeinket;
 • láthatjuk csoporttársainkon, hogy mennyire hasonló folyamatok játszódnak le mindnyájunk életében, hiszen sosem véletlen, kiket terel össze a Szentlélek;
 • elmondhatjuk elakadásainkat a szöveggel vagy a gyakorlással kapcsolatban;
 • kapcsolódunk a közös Szándékban.

Mivel ez egy online skype csoport, a világ bármely részéről csatlakozhatsz, mely egy csodás szimbólum arra, hogy az elmék kapcsolódnak téren és időn át.

 

Miért érdemes jelentkezni a csoportba?

A skype csoport eddigi résztvevői így írtak tapasztalataikról:

Nagyon tetszett nekem a 4 hetes kurzusod! Teljesen kezdő vagyok a Csodák tanításában, de már ez a rövid idő is elég volt ahhoz,hogy tudjam folytatni fogom. Köszönöm a csoportnak is!!!  Erzsike

Nekem főleg abban segített a csoport, hogy elkezdtem többet foglalkozni a könyv törzsszöveg részével, ennek következtében a gyakorlatokkal is jobban haladok azóta és jobban értem is azokat. A hétköznapi életemet úgy élem, hogy minden helyzet, történés kapcsán az jut eszembe, hogy az milyen segítséget nyújthat számomra a béke megtapasztalásában és a csodák megélésében. Ennek eredményeként a gondolkodásom is teljesen átalakult. Kevésbé érzem magam stresszesnek, a korábbi folyamatos időhiányt is egyre kevesebb szituáció kapcsán érzem. Nagyon megerősödött bennem a bizalom, melyet leginkább úgy érzek, hogy egyre több dolog alakulását, irányítását képes vagyok átengedni az isteni gondviselésnek. Elkezdett átalakulni a látásmódom a csodákkal kapcsolatosan: Most már tudom, hogy a csodák az életem részei, és ha rájuk irányítom a figyelmem, akkor meglátom és megtapasztalom őket. Köszönöm, hogy része lehetek a CsodaCsoportodnak! Szeretettel: Móni.

Nekem ez tényleg nagyon tetszett, és le sem tagadhatnám, hogy mennyire jó irányba visz. Gyönyörűek a dalok is. Enikő.

Csodás volt kapcsolódni Veletek a Csodacsoportban. Heti két óra a béke szigetén. A szeretettérben, melyet közösen hoztunk létre, öröm volt meghallgatni a társakat, mindenféle elvárás és reagálás nélkül. És jó volt meghallgatva lenni, ugyan így. Köszönet a csodás zenéért, mely segítette a mélyülést és a kapcsolódást Veletek és a Szentlélekkel! A legeslegnagyobb élményem a szavakon túli mély csend és Béke megtapasztalása volt, Egységben, Veletek! Kimondhatatlan.
Örülök és köszönöm, hogy részese lehettem. Áldás! Ölelés: Klári

Azt tapasztaltam a két hónap beszélgetés alatt, hogy megfigyelője lettem tapasztalásaimnak. Ez alatt azt értem, hogy tudatosan nem is tudom, hogyan, de miután felajánljuk a bennünket foglalkoztató dolgokat – bármennyire is úgy tűnik az elmének, hogy nem is történik semmi – mégis változást tapasztalok az adott területen. Másként nézek a szituációkra, az emberekre, vagy az emebrek viselkednek másként körülöttem, (ami nyilván abból fakad, hogy én érzékelem másként őket). Ezen túl a többiek reakciója is segít más szemszögből látni egy-egy szituációt, és így kimozdít a megszokott kerékvágásból, új értelmezést ad a dolgoknak, tudatosabban figyelem a mindennapi élethelyzeteket. (Anikó)

.

Mire számíthatsz, ha végigcsinálod az 1 év alatt a gyakorlatokat?

Olvasd el személyes tapasztalataimat, felismeréseimet, melyeket az 1 éves csoportba járásom alatt megéltem! Kattints ide!

.

.

Mi az én szerepem csoportvezetőként a találkozók alkalmával?

Számomra azért is ad annyit A Csodák Tanítása, mert a napi gyakorlatoknak köszönhetem, hogy megértettem azt, nem tudhatom, másnak mi a jó és másnak mire van szüksége. Bár a valóság szintjén Egyek vagyunk, földi megnyilvánulásainkban észlelésünk még azt mutatja nekünk, hogy különbözünk egymástól. Más-más utat járunk be, más tempóban és más eszközökkel. Utunk azonban ugyanoda vezet. Ennek felismerése egy hatalmas fejlődés volt számomra, mert én mindig nagyon jól “tudtam”, másnak mi a jó és másnak hogyan kellene élnie… Ezért is nagyon hálás vagyok többek között, hogy rátaláltam erre az eszközre.

Nekem, mint csoportvezetőnek a valódi feladatom tehát a találkozók megszervezése és a találkozók alkalmával egyfajta keret biztosítása. Én is éppen úgy úton vagyok, mint Te, így nem szándékom senkinek sem megmondani, hogyan kellene élnie az életét. Ugyanakkor segíthetek a szöveg és a gyakorlatok értelmezésében, ahogyan a CsodaCsoport többi tagja is hozzáteszi a saját megéléseit, gondolatait a felmerülő kérdésekhez.

.

Mikor vannak a skype találkozók és hogyan épülnek fel?

Minden találkozó egy hónapon át keddenként 19:00-21:00 óráig tart.

A találkozóink pontos időpontjai:

2016. szept. 6.: beszélgetés és megosztás a A csodák tanításával kapcsolatban,
szept. 13.: beszélgetés és megosztás a A csodák tanításával kapcsolatban,
szept. 20.: beszélgetés és megosztás a A csodák tanításával kapcsolatban,
szept. 27.: beszélgetés és megosztás a A csodák tanításával kapcsolatban.

.

Az online találkozók 2 órásak, és az alábbi struktúrát követik:

 1. Nyitó dal
 2. Kb 5 perces csendmeditáció együtt
 3. Egy nyitó ima a Szentlélekhez, mellyel a csoport szándékát fejezzük ki a gyógyulásra
 4. Megosztás ülés vagy más néven oltár ülés (expression/altar session), ahogy a Living Miracles közösségében hívjuk, mely lehetőséget ad bárkinek, hogy elméjét megtisztítsa a felzaklató gondolatoktól és érzésektől, mintegy odahelyezve ezeket az oltárra, átadva a Szentléleknek őket, hogy megtisztítsa elménket. Ez a figyelmes hallgatás és igazi együttérzés (A csodák tanítása, Törzsszöveg, 16. fejezet, 1. alfejezet) ideje, mely során mindnyájunk valódi Énjét tudatosságunkban megtartva nem próbáljuk megjavítani, helyrehozni azt, aki beszél, vagy csatlakozni hozzá a szenvedésben, hanem ilyenkor is befelé figyelünk, saját reakcióinkra.
 5. Amikor mindenki megtisztította elméjét, lehetőség nyílik a csodák megosztására, kérdések feltételére, A csodák tanítása leckékkel kapcsolatban. Illetve közösen meditálunk, csak csendben befelé figyelünk a Lélekre hangolódva, amikor senki nem beszél.
 6. Záró dal.

candles-102757_640

Hol lesznek a találkozók?

Skype-ra van szükséged ehhez. Miután jelentkezel és elutaltad a részvételi díjat, felveszlek a csoportba és csak annyi a dolgod, hogy a megadott időpontban elfogadd a hívásom skype-on, és így részt vegyél a világ bármely részéről a találkozón.

A skype találkozókat hanganyag formájában rögzítem, így később is újra meghallgathatod őket.

kype.

Mennyibe kerül?

Ajánlott hozzájárulás: 12 000 Ft / 4 alkalom. Senki nem kerül elutasításra anyagi okokból.

Jelentkezni és anyagi hozzájárulásod elutalni az 1. skype találkozó előtti napig, azaz szept. 5-ig tudod ide. A részleteket jelentkezés után megkapod.

 

Mi történik, ha nem tudsz részt venni egy skype találkozón?

A hozzájárulásod a teljes 1 hónapos folyamatra szól, akkor is, ha esetleg valamelyik skype találkozón nem tudsz részt venni. A skype találkozókat hanganyag formájában rögzítem, így akkor is meghallgathatod őket, ha nem tudtál részt venni valamelyik találkozón, és küldhetsz nekem kérdést, témát, amire válaszolok, és beszélgetünk róla a csodatársakkal.

Saját tapasztalataim alapján azt figyeltem meg, hogy a jelentős változások hatására, melyek a napi gyakorlás következtében beindulnak A Csodák Tanítását tanulmányozók életében, az ego időről időre ellenállásba lendül. A mi dolgunk nem az ego legyőzése, hanem annak meghaladása, ehhez nyújt hihetetlenül gyengéd bátorítást Belső Vezetőnk, Akivel mind szorosabb kapcsolatba kerülünk. Amikor azonban a változások esetleg félelmet hívnak elő bennünk, akkor bizonyos “váratlan események” miatt kísértést érezhetünk, hogy kihagyjunk 1-1 találkozót. Ehhez hasonló események történhetnek, hogy eltántorítsanak bennünket a gyakorlástól vagy a találkozón való részvételtől:

 • hirtelen jött kihagyhatatlan program, rendezvény;
 • lustaság;
 • fáradtság;
 • közbejött munka, amit mindenképpen el kell végezni;
 • saját vagy családtag, barát betegsége…

Fontos, hogy ilyenkor felismerjük, mi történik, és ne hagyjuk, hogy becsapjon, megfélemlítsen minket egónk. A gyakorlás során megtanuljuk felismerni ezeket a történéseket, történeteinket, és ezekért is teljes felelősséget vállalunk, majd miután annak látjuk őket, amik, megbocsátjuk magunknak. Ez egy folyamat, ezért is fontos az elköteleződés.

Legjobb, ha tudatosítod, hogy ha elkötelezted magad az elején, akkor csak az ego ellenállása zajlik Benned. Ez kihívás, uganakkor segíteni fog, hogy felelősséget vállalj a döntéseidért!

 

Mire van szükséged, hogy csatlakozhass a CsodaCsoportba?

A Csodák Tanítása című könyvre, melyet a Librinél vagy Édesvíz Kiadónál tudsz megrendelni.

Skype felhasználónévre.

Internet hozzáférésre.

Jelentkezés: info@kozmaalexandra.hu

.

Ha megszólított ez a lehetőség, ha érzed a Hívást, ha fellelkesedtél, mert valami megmozdult Benned…

Várlak szeretettel CsodaCsoportomba 🙂

Szandi

Comments are closed.