Kérdésed van? info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása és az önismeret » A bizalom és csodák útját járom

A bizalom és csodák útját járom

Szandi

3 hete vagyok itthon, és annyi minden letisztult bennem. Az elmúlt hetekben a vonzalom és taszítás témaköreire tekintettem rá, hogy mi az, ami még mindig vonzott, s mi az, amit kerülni igyekeztem.

Amikor éreztem, hogy vissza kell jönnöm Magyarországra, egy darabig ellenálltam, mert tudattalanul azt a következtetést vontam le, amikor megérkezett az útmutatás, hogy menjek tovább egyből Malagára, hogy akkor már vissza sem jövök. S amikor el kezdtem hallani, hogy menj vissza Budapestre, akkor megkérdőjeleztem az útmutatást, mintha én jobban tudnám, mi szolgálja a javamat.

Végül persze mindig követjük az útmutatást, az intuíciónkat, de nem kell megvárni, míg szinte már úgy érezzük, hogy kettészakad az elménk. Ez másképpen nem megy, csakis gyakorlással. Követve a késztetéseket, kísérletezve.

S valójában nem veszíthetsz, ha követed a késztetéseid.

Egy nagyon gyakori kérdés az, hogy vajon az egótól vagy a Szentlélektől jön-e a késztetés. A megkülönböztető képesség csakis gyakorlással fejlődik ki. De addig is nincs mitől félni.

Ha a Szentlélektől jön, akkor úgyis egy csodában lesz részed és érezheted az örömöt, ami mindig átjár, ha követed az Útmutatást. Ha az egótól jön, akkor pedig azok a lépések felkavarják tudatosságodban a sötétséget, a kompromisszumokat, a hamis identitással való azonosulás fájdalmát, melyekre úgyis rá kell nézned, hogy elengedődhessenek. Szóval így vagy úgy csoda a vége.

A csodák és bizalom útját járja az, aki az útmutatást követi, s én ebben szeretnék neked segíteni 4 hetes meditációs kurzusommal, melyet tavaly készítettem.

A kurzust most kedvezményesen július 17. péntekig 2800 Ft-ért kínálom, mellyel támogatsz következő lépéseimben, ami a Living Miracles közösségéhez való visszatérés lesz, hogy tovább mélyüljek (nagy valószínűséggel Mexikóban).

További információkat itt találsz a kurzusról, s jelentkezni is ide kattintva tudsz! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.