Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Szív Útja » A Szív Útja 12. leckéje elérhető!

A Szív Útja 12. leckéje elérhető!

Örömmel értesítelek, hogy A Szív Útja 12. leckéje elérhető ebook és pdf formában! 
Ezzel elkészült a teljes könyv, A Mester Útja 3 könyvének első része.

“… a gyógyulás és felébredés folyamatában nem szükséges a Szeretetet keresni. Csak az szükséges, hogy előkészítsd a helyet, a talajt az által, hogy felkutatod a Szeretet előtt lévőakadályokat, melyek mind a félelemre vezethetők vissza, és az, hogy hajlandó legyél fellazítani ezt a gyökeret, hogy el lehessen távolítani tudatosságod kertjéből.
És akkor a Kegyelem Esője, mely megtisztít, átalakít, felébreszt, és elhozza az elmébe a Krisztusi Tudatosságot, gyengéden lehullhat. Mert amikor az eső kemény talajra hullik, felveri a talajt és elfolyik, és a kert terméketlen marad. De a bölcs kertészt, aki felpuhította a talajt, aki elérte és elkezdte kihúzni a gyökereket, hogy fellazítsa a talajt, és puhává és nyitottá és porhanyóssá tegye, azzal a szándékkal, hogy egy gyönyörű kertet hozzon létre, valóban támogatni fogja a Kegyelem Esője, mely gyengéden hullik alá, anélkül, hogy megdolgoztak volna érte – szabadon adatik.” (A Szív Útja, 12. lecke)

Légy hát bölcs kertész Te is, hogy kertedben gyönyörű rózsák és mindenféle virágok szökkenhessenek szárba, melyek megáldják azokat, akik bármilyen módon kapcsolódnak Hozzád, és megízlelik kerted/tudatosságod gyümölcseit!

A lecke témái:

– Emlékeztető A Szív Útjának céljára, ami a félelem eltávolítása az elme mélyéről – gyökerestől.

– A Kegyelem Esőcseppjei csak a jól előkészített elmébe tudnak beszivárogni, ezért hoz új felismeréseket a leckék ismétlése.

– Bepillantás a következő könyv, Az Átalakulás Útjának eszmerendszerébe, mely A Szív Útján alapul.

– A tudatosság, a test és az elme viszonya. A mesterré válás jelei. A tudás nem egy kognitív küzdelem.

– Soha nem vagy egyedül, csak hívnod kell Jeshuát, Máriát, Germaint és többi barátodat, hogy segítsenek – egy ima ehhez.

– „Atyám, miért hagytál el engem?” jelentése.

– Miért emlékeznek vissza többen is Mária Magdolnára, mint egyik inkarnációjukra? Mária Magdolna és Jeshua kapcsolatáról. A reinkarnációról.

– St. Germainről és a csatornázásról.

Részlet:“Ebben az évben, a Kegyelem Cseppjei lettek felkínálva számodra, minden egyes hónapodban. Némelyiket megkaptad; némelyiket nem vetted észre. Némelyik arra vár, hogy behatoljon a tudatosságod mélyebb rétegeibe, ahogy folytatod a hajlandóságod, hogy elengedd a félelmet. És hirtelen, a Kegyelem egy Gyöngye, amit eddig nem fogadtál be, mélyre süllyed majd. És elérkezik a felismerés, elérkezik a felébredés.”

 

Ha szeretnéd a 12. lecke vagy valamelyik korábbi lecke fordítását szövegként vagy hanganyagként, az ajánlott hozzájárulás a következő (vagy ha többre érzel Hívást, hálásan köszönöm), leckénként:

  • ebook (pdf, epub): 1 000 Ft,
  • hanganyag és meditáció (mp3): 1 500 Ft.

És ide tudod utalni.

Megrendelés emailben: info@kozmaalexandra.hu

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.