Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Szív Útja » A Szív Útja 11. lecke már elérhető

A Szív Útja 11. lecke már elérhető

Kedves Barátom A Szív Útján!

Örömmel értesítelek, hogy A Szív Útja 11. lecke már elérhető ebook és pdf, illetve hanganyag és meditáció formában! 

A lecke témái:

– Egy gyönyörű, meditatív lecke tele instrukciókkal arról, hogyan tudsz kapcsolódni Jézussal, illetve valódi Éneddel a Szív csendjében. Ez a meditáció annak kiművelésére szolgál, hogyan legyél a világban, de nem a világból valóként.

– Mit jelent a valódi spiritualitásban az, hogy igazán segítőkész vagy? Mikor tudsz valóban segíteni testvéreidnek, és mikor jön a segítés vágya az egoisztikus tudatosságból?

– Az éhezők, hajléktalanok, elnyomottak helyes érzékelése.

– A valódi szolgálatról: hogyan ismerheted fel, mire van valójában szüksége egy testvérednek?

– A gyermekekkel való spirituális kapcsolatról: hogyan lehet segíteni nekik a düh és félelem feldolgozásában?

.

Részletek:

“Maradj velem most! Ne törődj az elme azon részének hívásával, ami elterelné figyelmed, és visszavezetne azokhoz az illúziókhoz, melyek megalkotják világod! Itt nincsenek társak, nincs karrier, nincs veszteség, nincs nyereség, nincs fájdalom, nincs szenvedés. Egyedül itt marad az Igazság ragyogó benned. Itt van az, ahol én vagyok. És ez a Szív, amin osztozunk, nem a testedben található. Inkább a test bukkant fel abból az erőből, ami e Szent Helyen lakozik. Csak egy ideiglenes tanulási tapasztalást nyújtott számodra. Ott lesz, amikor visszatérsz majd, ha erre vágysz.”

“Azok, akik szeretnék szolgálni az éhezőket, jobban teszik, ha önmagukat lakatják jól, míg tele nem lesznek, nem azzal, ami a testet elégíti ki, hanem azzal, ami a lelket. Mert csakis, amikor a lélek visszatér az Istennel való egységének tökéletes összhangjába, akkor tudja Isten Bölcsessége felvilágosítani azt a lelket, azt a személyt arról, mely cselekedetek szolgálják a legfőbb jót. Enélkül valaki csupán a világtól tanult eszméket használja majd, és megpróbál majd a szolgálatának megalkotója és cselekvője lenni.”

.

További információkat itt találsz!

Megrendelés emailben: info@kozmaalexandra.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.