Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » A csodák tanítása könnyedén – nyerd meg a könyvet!

A csodák tanítása könnyedén – nyerd meg a könyvet!

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Bioenergetic Kiadónál megjelent könyvet Alan Cohen-től, mely sokat segíthet, ha érzed, dolgod van A csodák tanításával, ám még egy kis biztatásra van szükséged. A címe: A csodák tanítása könnyedén.

Kedvcsinálóként és összefoglalóként is szolgál.

Ugyanakkor használhatod játékosan éppen úgy, mint a Csodakurzust. Felteszel egy kérdést, és kinyitva a könyvet ott vár rád a válasz a Szentlélektől, ami saját Isteni Felsőbb Éned, mely e világ változó dolgai közepette mindig Változatlan.

a_csodak_tanitasa_konnyeden

.

Játssz velem és nyerd meg a könyvet!

A Bioenergetic Kiadó jóvoltából 2 könyvet sorsolok ki november 24-én. Az egyik könyv a Kiadó felajánlása, a másik könyvet pedig tőlem kapja a nyertes. (Azt a könyvet, amit én kaptam elolvasásra a Kiadótól ajándékba.)

Ha szeretnél részt venni a játékban, akkor oszd meg a Facebook bejegyzést a játékról november 24. csütörtök délig a kedvenc idézeteddel e bejegyzésben találhatók közül, és írd oda a FB oldalamon  a játékra invitáló bejegyzés alá kommentként, hogy megosztottad. A nyertest Facebookon értesítem üzenetben.

.

Itt találod kedvenc idézeteim a könyvből:

„Ami A csodák tanításának vallásos, keresztény szóhasználatát illeti, szeretném leszögezni, hogy a tanítások nem kötődnek valláshoz, felekezethez. Nem tartoznak sem a keresztény hívekhez, sem más valláshoz. Üzenetük egyetemes és mindenki számára elérhető, akár vallásos, akár nem. Sajnos, sokaknak meggyűlt a baja a vallással, ezért minden olyasmit kerülnek, ami erre emlékezteti őket. A csodák tanításának nem az a célja, hogy felidézze ezt a fájdalmat, hanem hogy megszabadítson tőle.”

„Ahogy olvastam, valami erő áradt a könyvből, amely körbeölelt, mintha egy dimenziókaput nyitottam volna meg. Nem értettem a sorokat, de szinte lehengerlő volt az energia, amely a könyvből sugárzott. Olyan izgalommal töltötte el a lelkemet, amilyet még sosem éreztem.”

 „Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen elindulni a könnyebb ösvényen. Lehozzuk A csodák tanítását a földre; magasröptű, kiterjedt elveit praktikus, egyszerűen megérthető eszközzé alakítjuk, és megtanítunk arra, hogyan alkalmazd az igazságát, hogy jobbá váljon az életed. Szeretnélek megszabadítani A csodák tanításával kapcsolatos zavartól, könnyíteni a nehézségén, érthetővé tenni a felsőbbrendű igazságokat, és szeretném megmutatni, mennyire egyszerű valójában az egész.”

„A csodák tanítása azt kéri, hogy mondjuk ki: „Olyan vagyok, amilyennek Isten teremtett.” … A tanítás rámutat, hogy igaz önvalód, igaz identitásod spirituális, és kizárólag az. Nem a neveddel vagy azonos, sem a koroddal, a súlyoddal, a lakcímeddel, a vallásoddal, a párkapcsolatoddal, az állásoddal, a bankszámláddal, az orvosi diagnózisoddal vagy bármi mással, amivel a világ azonosít téged. A társadalmi konvenciók részaspektusokkal azonosítanak, de teljes egész maradsz, mert annak teremtettél. A csodák tanítása arra vezet rá, hogy ugyanolyan szemmel tekints magadra, ahogyan Isten tekint rád. Amikor erre képes leszel, akkor élsz majd isteni identitásodhoz méltón.”

„Ahogy a tékozló fiú, egyszer mi is megelégeljük a sárban fetrengést a disznók között. Ráébredünk, hogy a jelenlegi életünk nem lehet az, amit Isten szánt nekünk, és elkezdjük kétségbeesetten kutatni a hazavezető utat. Amikor az életünk üressé, nehézzé válik, magasabb válaszokat keresünk. Aztán valaki mesél nekünk A csodák tanításáról vagy valami más tanításról, ami spirituális GPS módjára segít hazatalálnunk. Mélyen belesüppedtünk az illúzióba, és most sóvárgunk az igazság után. És ha kérünk, megadatik.”

„Ha megváltót vetítesz ki saját magadon kívülre, azzal megtagadod az Istent önmagadban. … A Buddha nem egy személy. Ahogy a Krisztus, úgy a Buddha is egy tudatállapot, a benned és körülötted lévő isteni lényeg ismerete. Ha a szentséget egy adott illetőre vagy személyiségre korlátozod, minden más lényt kevésbé isteninek fogsz tartani, és egy olyan istent teremtesz, amelyik nem egyenlő az Istennel. A csodák tanításában Jézus ismételten megerősíti, hogy egyenrangúak vagytok. Nem állítja be magát nálunk istenibbnek, inkább idősebb fivérnek, aki előttünk jár ugyanazon az ösvényen, amelyen mindenki halad, és aki segítő kezet nyújt, hogy mellette mehessünk. Nem azt várja el, hogy imádjuk, hanem azt, hogy önmagunk értékének ébredjünk tudatára.
Nem különülsz el a tökéletességtől. Buddha azt kérdezte: „Ha önmagadtól nem kapod meg, honnan fogod megszerezni?” Minden kifelé vezető utazás előbb-utóbb a befelé vezető utazáshoz vezet, ahol minden megvan, amit keresel, és csak arra vár, hogy örömmel elfogadd.”

„Isten nem tartja emlékezetben a bűneinket, mert eleve soha nem figyelte őket. „Isten nem bocsát meg, mivel Ő soha nem kárhoztatott senkit.” (M/46. lecke) A megbocsátás csak akkor szükséges, ha kárhoztatunk. Ha a tudatodban meg sem jelent a kárhoztatás, a megbocsátás szükségtelen, és nem jelent semmit. A tanítások úgy írják le a megbocsátást, mint végső illúziót, amely leépít minden korábbi illúziót. Ha olyanok akarunk lenni, mint Isten, és mélységes lelki megelégedettséget akarunk átélni, amilyet az isteni lények élnek át, akkor meg kell tanulnunk felejteni.”

„Nem kell aggódnod a jövő miatt. Sosem kellett, és sosem fog kelleni. A jövő majd megoldódik. „Isten kezébe helyezem a jövőt.” (M/194. lecke) Az a dolgod, hogy megalapozd a tudatosságodat a jelen csodájában, értékében és szépségében. Ez most boldoggá tesz, és a jövőben is boldoggá fog tenni.”

„A csodák tanítása szerint megvan a képességünk, a hatalmunk és a jogunk is a gyógyuláshoz, ha ezt választjuk. A választás minden tapasztalat kulcsa. Távolítsd el az elmédből mindazokat az előfeltételeket, amelyeknek teljesülését most szükségesnek tartod, mielőtt jól lehetnél; és most elérhető a gyógyulás, amit eddig távolinak vagy lehetetlennek véltél.”

„Nem kell törtetned, hogy megkapd a jót. A tudományt és a hittudományt jól ismerő Lyell Rader szavaival élve: „Ha az ajtó imára nem nyílik, szitokra sem fog.” Ami neked való, az meg fog találni. Ami nem neked való, az megpróbál elkerülni. Ha küszködnöd kell, hogy megkapj vagy megtarts valamit, az nem tartozik hozzád, és jobban járnál nélküle. Valami jobb vár rád. Amit megszerezni nehéz, azt megtartani is az. A dolgok nem manipuláció által lesznek a tieid, hanem a tudatosság jogán. Emeld a lehető legmagasabbra a tudatodat, és ami a tiéd, az fel fog ismerni téged.”

„Amíg benne maradsz az időben, tedd a barátoddá. Élj a kairoszban, ami görögül azt jelenti, „Isten megfelelő idejében” a kronosz, azaz az órád percei, másodpercei helyett. Az időzítés fontosabb, mint az idő, és akármilyen sok vagy kevés az időd, az időzítés mindig a tiéd.
Egy mennyei pillanat még földi életed során is kapu az örökkévalóságba. Mindennap törekedj arra, hogy minél több ilyen kaput találj. Minden pillanat, amikor békét vagy örömet érzel, kapu az örökkévalóságba, mert az örökkévalóság ismérve a jóllét. … Minden jó, amit keresel, már itt van. Ez nem idő kérdése, hanem az időtlenségé.”

„Sok gyógyító járt már a földön, és most is sokan élnek közöttünk. Különféle öltözéket hordanak, más-más nyelveket beszélnek, különböző hagyományokat követnek. De a gyógyítás törvénye univerzális: Láss tökéletességet, ahol mások korlátokat látnak. Láss teljességet, ahol mások törést látnak. Mutass szeretetet, ahol mások félelmet mutatnak. Ez a képlet. A többi részlet és útmutatás úgy jön, ahogy szükséged van rá.”

„Az igazi tanítás A csodák tanítása szerint azzal az energiával történik, amit a lényeddel sugárzol. Minden pillanatban a szeretetet vagy a félelmet tanítod. Más lecke nincs.”

„Nem azért vagy itt, hogy másokat megtéríts. Azért vagy itt, hogy a saját tudatodat térítsd meg. Amikor kapcsolódsz a forrásodhoz, akkor másokat is elhívsz, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Ha az a célod, hogy másokat megváltoztass, az csak figyelemelterelés igazi célodról: arról, hogy saját elmédet megváltoztasd. Könnyebb rábeszélni másokat a templomba járásra, mint szembenézni a saját félelmeiddel, belső démonjaiddal, ítélkezéseddel és ürességeddel és legyőzni ezeket. Ha arra van szükséged, hogy mások a dogmáidat kövessék, mert csak így érzed elegendőnek magadat, akkor hiányérzetből cselekszel, és ez sosem vezet jó eredményre.
Amikor megtalálod a teljességedet, és azt éled meg, a világot is átformálja a példád, és gyógyítani fogsz, bármerre jársz.”

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.