Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Válasz az imára, váratlan formában – videó

Válasz az imára, váratlan formában – videó

Ez az első videóm az új telefonommal, és a memóriakártyámon nincs elég hely, úgyhogy ez a videó rövid, és félbemaradt, de azért megosztom 🙂 Nem kell rögtön a tökéletességre törekedni, az a lényeg, hogy játékosan, élvezzük az új dolgokba beletanulást…

A videóban arról beszélek, hogy amikor egy olyan általános imát mondok, hogy szeretnék a bizalomban mélyülni, akkor gyakran a válasz az imára váratlan formában érkezik.
Amikor elmondtam ezt az imát, nem sejtettem, hogy a telefonom ellopása lesz az a forma (ezt a tapasztalást is én teremtettem, nem vagyok áldozata a világnak!), ahogy ez megtörténik.
3 hétig telefon nélkül megtapasztaltam, hogy milyen gyakran figyelemelterelésre használjuk a telefonon babrálást, ami elvonja a figyelmünket a jelen pillanatról. Telefon nélkül a találkozók alkalmával is bíznom kellett, hogy egymásra találunk a barátokkal akkor is, ha valaki késik. Sőt, amikor ilyesmire sor került, a telepatikus kommunikáció is működik, mert például megkaptam az üzenetet a barátra koncentrálva, hogy ne aggódjak, már úton van.

Így hát, ha nyitott vagy, szívvel ajánlom, hogy bízd a Lélekre, milyen formában hozza számodra a megtapasztalást. Sok félelmen sétálhatsz át így, játékosan, és az életed telistele lesz meglepetésekkel <3

Iratkozz fel hírlevelemre, ha még nem tetted! 🙂

Lexa2

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.