Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Szív Útja » Tarts velünk A Szív Útján! – videó

Tarts velünk A Szív Útján! – videó

A Szív Útja egy Jézustól csatornázott gyönyörű 5 részes könyvsorozat, A Mester Útjának (The Way of Mastery) egyik könyve. Könnyed és barátságos nyelvezete egy egészen más Jézust tár elénk, mint amit A Csodák tanításából megismerhettünk. Úgy érzem, hogy a Jézussal való kapcsolatom gyógyulása A Szív Útjának köszönhető.
 
Hónapról hónapra lelkes társakkal együtt tanulmányozzuk a leckéket.
 
A könyv 12 leckét tartalmaz, 1 leckét 1 hónapig érdemes tanulmányozni. November óta fordítom a leckéket, és a héten fejeztem be az 5. lecke fordítását, ami elérhető pdf, epub és hanganyag, meditáció formájában is.
 
Az 5. lecke fő témája az elköteleződés, A Szív Útjának szakaszai, azaz a vágy, szándék, a megengedés és az önátadás kapcsolata. Arról is szó van a leckében, mennyire fontos az alázatosság a spirituális úton.
Íme egy részlet:
“A Szív Útja tehát valóban megköveteli az elköteleződés döntését. És biztos lehetsz abban, mondom neked, hogy amikor teljesen elkötelezed magad amellett, hogy felfedezed A Szív Útját, felfedezed majd a világban való létezés egy olyan módját, ami nem e világból való. Felfedezed majd azt a módot, ahogyan átsétálhatsz az életen, amiben azt tapasztalod, hogy felemel valami, ami örökre meghaladni látszik téged, mégis benned van, mint önnön lényed magja és esszenciája. Az utadat nem fogja megérteni a világ. Az utadat még saját magad sem értheted meg majd. A titokzatosságból élsz majd – egyik misztériumtól a másik misztériumig, majd onnan a következő misztérium felé mozdulva -, valami olyasmi által felemelve és hordozva, ami egy olyan megelégedettséget és kiteljesedést hoz lelked mélye számára, ami messze túl van azon, amit most el tudsz képzelni.”
 
Ha megszólít mindez, részleteket és további idézeteket itt találsz:
 
Emailben megrendelheted tőlem az anyagokat: info@kozmaalexandra.hu
 
Isten áldjon 🙂
Lexa
szív útja widget
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.