Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Levelek Istentől

A 2015. okt. 14-17-ig tartó elvonuláson Budakeszin a résztvevők csodálatos leveleket kaptak Istentől. Az elvonulás végén boldogan úgy döntöttünk együtt, hogy továbbadjuk a csodákat, amiket kaptunk, ezzel is megerősítve szívünkben Istennek szóló hálánkat az útmutatásért és vezettetésért.

Köszönet Marinak, hogy begépelte a leveleket!

Te is bármikor összekapcsolódhatsz Istennel, és választ kaphatsz kérdéseidre, hiszen aki kér, annak megadatik a válasz és a segítség. Csak annyi a dolgod, hogy szánj rá kb 1 órát vagy amennyi jól esik, tegyél be valamilyen kellemes, meditatív zenét, és figyelj befelé, engedve, hogy megérkezzenek a mondatok hozzád, és kinyíljon benned az üzenet, akár e rózsa. 🙂

levél Istentől

1. levél

Szeretett Gyermekem, örülök, hogy az enyém vagy!!!
Örülök, hogy végre csendben vagy, és megpróbálsz rám figyelni. Kérd és adatik. Nyugodtan kérdezz!
Látom bátortalanul nézel, melyik gondolatod mozgatja az egód. Ne erőlködj! Csak bátran, fogod tudni melyik az én válaszom a kérdésedre.
Nem becsülöd magad eléggé! Függőségeidtől megszabadulsz, és megértesz engem.
Atya vagyok… féltő szerető Atyád. Vigyázok rád.
Az erő ami benned van, tőlem való. Mindig tudod te ezt? Láttam mosolyod a szívedben, amikor megérteni vélted, hogyan locsog az ego. Láttam, nem örültél, amikor nem ismerted fel magadban, hogy hárítasz (általánosítasz).
Segíteni foglak, hogy ezek ne okozzanak fájdalmat neked, mert ez nekem is fáj.
Tölts időt a Jelenlétemben!
Várok rád!
Teremtőd
Bátran nyisd ki a szíved! Csak azt tedd meg, amit nem érzékelsz manipulációnak!
Tanulj meg pontosan és jól kommunikálni..
.
2. levél
.
Drága Gyermekem!
Mióta várom, hogy vágyjad látni a Gondolataimat!
Most figyelj! Szeretlek! Fontos vagy nekem. Nélküled hiányos a szivárvány, a hangok töredékesek, a csalogány hangja megkopik.
Örülök neked, ezzel a döntéssel nyilvánvalóvá válhat számodra.
Szívem gondolata vagy. Gyönyörű léted világít. Kedves vagy nekem, rózsaszálam. Illatod betölt és kiterjed a távoli galaxisokba, ahol erre, csak erre várnak az ott élők.
Kérj bármit, kérj bármikor… mindent lábad elé helyezek. Miattad teremtettem a szépséget, a harmóniát… a felkelő és lemenő nap színeit Neked kevertem ki olyanra, hogy lélegzeted is elálljon, és rám emlékezz.
A  távozó viharfelhők közül kikukucskáló szikrázó nap fényét én küldöm neked; mikor az öröm fohásza árasztja el szíved, az én szeretetem válik érzékelhetővé számodra.
Mindenben ott vagyok, az esőfüggönyben, a gesztenye zöld burkából való kibújásban, a szellő susogásban, sőt a zuhogó esőben is.
Mindezt azért mondom el, hogy tudd: nincs olyan pillanat amikor ne az én jelenlétemben lennél!!!
Körülveszlek, körítelek,  és folyton éreztetem veled… a szívdobbanásod által-, hogy jelen VAGYOK.
Ölellek,
Isten
.
3. levél

Levél az Egyhez

Megérkeztél. Hová is indulnál? Nincsenek utak, sem ösvények.

Van viszont egy csodálatos dal, amit neked írtam!

Hát táncold el! Lépésről, lépésre…

Minden hangja önmagában is tökéletes, és nem tudni hol kezdődik az egyik, s hol végződik a másik, így hát örülnek Egymásnak, amikor összecsengnek.

Nincs semmi ezen a dalon kívül.

És neked sem kell semmit tenned ezen a Táncon kívül.

Szeretlek örökké, mert csak Egy Szeretet Van, ami Soha nem múlik el.

Isten

.
4. levél
.
Drága Gyermekem!

Itthon vagy! Otthonod bennem van. Szerető Atyád VAGYOK.

Talán Hamupipőkének képzelted magad… ezzel azonosultál, de biztosíthatlak… Hercegnő VAGY. Hisz tudod, a Király leányai mind hercegnők.

Tudom, a cipellődet hátrahagyva, visszarohantál a régi életedbe, ahol úgy vélted, hogy a hamuból kell kiválogatnod az életadó magvakat.

De én  ismerem a valódi vágyaidat, ezért küldtem el hozzád a herceget. Hidd el, Ő az, akit vártál.

Fogadd el Őt, hisz egyek vagytok az ártatlanságban. Egyek vagytok velem.

Bízzál, közel vagyok hozzád!  Ha keresel bármikor, megtalálsz.

Szerető Atyád
.
5. levél

Drága Kedves Szeretett Gyermekem!

Tudom, szenvedsz életed azon területein, amelyeket még nem engedtél át nekem. Ne félj, én Vagyok neked mindig, mindenben!

Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek!

Korábban nem figyeltél rám, nem ismertél.

De én ismerlek öröktől fogva. Ma már te is tudod. Vedd le tekintetedet az emberekkel való tapasztalatodról!

Csak rám nézz! Minden tökéletes, minden rendben van. Bízz bennem! Ne feledd, tökéletes, szeretett, elfogadott, tiszta, ártatlan vagy!

Én már öröktől fogva örvendek annak, aki vagy. Örülj velem!

Köszönöm, hogy megbocsátottál nekem, és már majdnem teljesen önmagadnak is!

Ne félj!  Szeretlek!

Bátorítalak, segítlek, óvlak. Van egy nagyszerű feladat: boldog, örömteli életet élni velem és testvéreiddel, akikkel mind egyek vagytok, vagyunk.

Ne feledd, mindent tudsz! Segítek ezt feltárni neked.

Ha mindenben már otthonosan  élsz, mozogsz, akkor még egy csodás feladatot tartogatok neked az életedben, amely örök.

De erről majd később! Mostantól csak hagyd, hogy én vezesselek!

Mindig szeretettel tartalak karomba, és gyönyörködöm benned, drága Gyermekem.

A te Mennyei Atyád, aki letörli könnyeidet, és aki meggyógyít téged hamar!

.
6. levél

Szerelmetes Gyermekem,

mindig Veled vagyok, mert soha nem hagytál el engem. Most is otthon vagy, biztonságban. Játszani jöttél az érzékelés világába, csak ezt elfelejtetted. Vágyad, hogy Egységünket felismerd, visszavezet hozzám.

Bízz az érzéseidben!

Hidd el végre, hogy hallod az Értem szóló Hangot, mert Szándékod tiszta!

E szándék megtisztítja a vágyakat, így azok az Útmutatás megnyilvánulásai. Éppen ezért, légy nagyon őszinte a vágyaiddal kapcsolatban!

Elküldöm Hozzád angyalaim! Fogadd el az ajándékaim! Félelmed, hogy bármi eltéríthet, teljesen alaptalan, s én erről meggyőzlek, míg teljesen bizonyos nem leszel benne.

Minden kapcsolatod a Felébredés Céljáért van.

Örömöd abban rejlik, hogy átáramlok szent Elméden, s amikor megnyitod a szíved, Én áramlok be oda.

Egy szerelmet kértél, mely igaz és soha nem ér véget. Én vagyok Életed Szerelme, mert az Élet Én vagyok, és az Élet és a Szerelem EGY.

Mindenki, akit Hozzád küldök, ennek felismerését szolgálja. Nincsenek véletlen találkozások, és az erőfeszítésmentesség mindig jelzi, hogy Én hangszerelem az eseményeket. Semmit sem kell tenned, csak elfogadnod, megengedned, megnyílnod.

Minden módon támogatlak Szent Célodban, az Ébredésben, és hogy a Szeretet megtestesülésévé válj. Beleértve a pénzt is.

Felismered, milyen boldog is vagy valójában mindig, a szent pillanatban, amikor az Ártatlan Krisztust látod. E látomásra vágysz szíved mélyén, mert a Tisztaság, amit látsz, a sajátod.

A férfin keresztül, aki most melletted van, Krisztus szereti Önmagát; ezért van menekülhetnéked néha, mert azt hiszed, nem érdemled meg.

A Szentlélek meggyőz téged az Igazságról, hogy olyan vagy, amilyennek megteremtettelek! Örökké!

Véget nem érő, végtelen szeretettel,

Isten

.                                                                                  
7. levél

Drága Gyermekem!
.
Úgy örülök, hogy lehetővé tetted, hogy elmondjam, nagyon vágytam, hogy elfogadd közeledésemet és figyelj Rám, hogy kommunikálhassak veled.
Én sohasem a kételyeidre és a téves elképzeléseidre nézek, mert tudom, hogy az Enyém vagy. Ismerlek és szeretlek. A szeretetem soha nem rendül meg. Mindig bíztam és bízok benned. Köszönöm, hogy most csak Rám figyelsz és végre kifejezhetem mennyire szeretlek és mennyire fontos vagy nekem.
Boldog vagyok, hogy már kezded felismerni, hogy amit Rólam hittél, az csupán hiedelem volt. Nem létező gondolatok, amik nem tőlem származnak. Tudtam, hogy félretolod majd ezeket, és szabaddá válik az út a szívedhez, hogy kifejezhessem a szeretetemet, és megértessem veled, mennyire kedves vagy nekem. Kincsem vagy, és szemem fénye vagy.
Nem az a fontos, hogy miért féltél tőlem, hanem az, hogy lelepleződött számodra az igazság. Tudom, hogy te is erre vágytál, hiszen ezt a vágyat én ültettem a szívedbe.
Veled együtt örvendezek, hogy szabaddá vált az út a szíved felé, és visszatért az irántam való bizalom. Én is erre vágytam, sőt ez az Akaratom. Nem azért teremtettelek, hogy tőlem “távol” tengesd az életed. A velem való Szeretet-egységre teremtettelek, ahol minden szükséged eleve be lett töltve Bennem. A JELENLÉTemben, minden árad, áramlik feléd, és rajtad keresztül.
Még nagy dolgokat akarok megmutatni neked. Azt akarom, hogy boldog légy! Örülök, hogy ezt megértetted. Segíteni foglak ebben.
Boldog vagyok, ha gyermekeimet boldognak látom. Semmi felől nem kell aggódnod, mert az Út elvégeztetett, és idejében minden világos lesz számodra, ahogy ébredsz.
A bűntudatot engedd el… felejtsd el! Valójában olyan vagy, amilyennek én látlak. Figyelj rám és bízz bennem… Minden segítséget megkapsz tőlem. Az Erő benned van, támaszkodj hát rá! Nézd, a dolgok valójában sosem romlottak el, így hát nem is kell rendbe jöjjenek.
Mind igaz, amit írtam neked! Ne csüggedj, bátorítsanak szavaim!
.
Örökké szeretlek,
Atyád
 .
***
Ha szeretnél elvonulást vagy találkozót szervezni velem, írj nekem! Örömmel kapcsolódom veled a közös Szándékban, a Felébredésben.
Facebook Comments

One Response so far.

  1. Nincs szerint:

    Fantasztikus ráérzések, csak gratulálni tudok mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.