Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » A csodák tanítása a gyakorlatban, a 7 hetes elvonulás után – videó

A csodák tanítása a gyakorlatban, a 7 hetes elvonulás után – videó

Daviddel Mallorcán

2015 április-májusában 7 hetet töltöttem David Hoffmeister spirituális tanítóval és a Béke Hírvivőivel Mallorcán, ahova ösztöndíjat kaptam, illetve adományotoknak köszönhetően jutottam el.
A csodák tanítását, mint ahogy minden spirituális tanítást megközelítheted intellektuálisan, vagy dönthetsz úgy, hogy tényleg a gyakorlatba ülteted a tanításokat.
Hiszen mindannyian a béke és öröm valódi megtapasztalására vágyunk, nem szavakra. 🙂

A videó minősége nem tökéletes, épp ezért tökéletes a tökéletességre törekvés(em) és a tökéletesség elvárásának semmissé tételéhez. 🙂

Tovább mélyülhetsz ebben e linkre kattintva.

Képek  és angol nyelvű hanganyagok az elvonulásról itt: Mallorca Devotional 2015

Dal: Snow Patrol – Just say yes.

Daviddel

Már az elvonulás utolsó napjaiban megjelent bennem az új inspiráció, hogy tapasztalataim és felismeréseim ezúttal videó formájában osszam meg. Azt tanulod, amit tanítasz, s a tanítás valójában demonstráció. Az, hogy mit mondok, nem számít annyira, mint az, hogy milyen elmeállapotból mondom, hogy elmém a Szentlélekre van-e hangolódva. Amikor ezt a szeretetteljes, elfogadó, ártatlan Jelenlétet érzékeljük, megnyílik a szívünk.

Április vége felé megjelent a következő lépés is, mely a szolgálat és odaadás által az elmetréningben való további mélyülést teszi lehetővé számomra. Ahogy a mallorcai elvonulás helyszínét is felajánlották, úgy a malagai Deva központot is felajánlásra kapta a Living Miracles a nyárra. Ide utazok tovább, hogy Jenny és Greg vezetésével megtegyem a következő lépéseim. Ők 1 hete itt, Mallorcán házasodtak össze, ami a szent kapcsolat (melyben, a közös cél Isten) egy csodás szimbóluma számomra. A saját elkötelezettségem szimbolizálja.

Holnap repülök Malagára. Nagyon inspirál, hogy mostantól így videó formájában adjam tovább az inspirációt és a támogatást, ami érkezik felém mindenfelől, ahogy egyre mélyül az elkötelezettségem. Nem tudom még, ott milyen struktúrában lesz együtt a közösség, de a megérzésem az, hogy erre lesz módom.

Itt az elvonulás alatt még inkább megéreztem, hogy mekkora csoda A csodák tanítása, csak az intellektuális szintről tovább kell lépni a gyakorlatias megközelítésre, és kivételeket nem megtartva mindenre alkalmazni kell az alapelveket.

Egyszerű valójában a csodák útja:

Bízz, imádkozz és kérj segítséget, figyelj befelé teljes nyitottsággal, s aztán kövesd az útmutatást – most!

Mire érzel Útmutatást most? 🙂

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.