Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Csodák útján – meghívásra

Csodák útján – meghívásra

Csodák útján2

Amikor eltűnnek az életünkből a múltbéli referenciapontok, akkor szétesik az a hamis énkép, aminek hittük magunkat. Megkérdőjeleződnek a preferenciák, az, amit szeretünk, amit nem szeretünk. Változik az érzékelés, elengedődnek hiedelmek, s így változik a viselkedésünk is. Az elme pedig kapkod ide-oda, hogy találjon valamit, ami ismerős, ami a múltra épül.

Amikor Isten válik az egyetlen céloddá, egyre inkább leegyszerűsödik az élet. Nincsenek egymásnak ellentmondó személyes célok, és a választás, amit minden pillanatban meghozol, az is kikristályosodik: Lélek vagy halál. Ez nagyon keménynek hangzik, de ha testnek hiszed magad, egy személyiségnek, egy személynek, akkor tulajdonképpen a halált választod. És nem lehet egy fenékkel 2 lovat megülni, ahogy mondani szokás. Az ellenállás pedig akkor jelenik meg, “ha a testet az ajándékai miatt értékesnek hiszed”. A test csak annyiban értékes, amennyiben eszközként a Szentlélek használja, hogy felébredj valódi Identitásodra.

Arra biztatlak, hogy ha a saját érzékelésed mindezt nem támasztja alá, akkor tarts ki, mert a hajlandóságod által az érzékelés is elkezd változni, és akkor már semmi nem ingathat meg arról, hogy a valódi Éned tényleg nem a test. Csak annyi a dolgod, hogy hajlandó légy tévedni, amikor valami felzaklat, és azt mondani, hogy lehetséges, hogy nincs igazam? Ez mérhetetlenül megnyitja az elmét, és be tud áramlani a Lélek Útmutatása, mely lépésről lépésre mutatja az utat, és semmissé tevődik általa a hamis énkép, mely az elkülönülésen alapszik.

Ez az Útmutatás legtöbbször a komfortzónádon kívülre vezet, ahogy most nálam is, és ezt is szeretném megosztani veled. Mióta kapcsolatban vagyok David Hoffmeisterrel és a Living Miracles közösségével, mindig bámulattal néztem azt, ahogyan ők élnek. Beutazva a világot, a Szeretet üzeneteként kapcsolódni a csodákban. Ez a hét néhány kontrasztélménnyel (mi az, ami nem az utam) segített abban, hogy kikristályosodjon bennem az Útmutatás. Nálam is egy kérdéssel kezdődött: Lehetséges, hogy olyan vagyok én is, akit a jelenléte miatt meginvitálnak valahova? Lehetséges? Ez a kérdés felkérés keringőre a Szentlélek számára, mert rögtön több meghívás is érkezett, és valójában egyre többször tapasztalom azt, hogy nem kell semmit se csinálnom, csak jelen lennem. Az elmúlt napokban pedig megszületett bennem az az Útmutatás, hogy téged is táncra kérjelek. 🙂

Márciusban és áprilisban nyitott vagyok arra, hogy találkozzak veled, bárhol is élsz az országban.

Egy estére vagy egy hétvégére, hogy együtt töltsünk 1-2 napot, megosszuk a csodákat, a csendet, a felismeréseket.

Hogy elmondhasd, ami a szíved nyomja tán már régóta, és megpihenj a bizalomban, hogy gondoskodva van rólad.

A csodák tanításáról vagy más spirituális útról, vagy akár hétköznapi dolgokról beszélgetve, kirándulva, sétálva, filmet nézve…

Ha inspirációt érzel rá, találkozót is szervezhetsz a barátaiddal, akik szintén nyitottak ilyesmire.

Egyetlen kérésem, hogy az utazásom (vonat vagy busz) költségéhez járulj hozzá, valamint egy ágyat, ahol aludhatok és ételt biztosíts számomra.

Ezen túli adományokat hálásan elfogadok, ám e turné célja a csodák megosztása és a kapcsolódás.

Ha inspiráció gyúlt benned ezzel kapcsolatban, írj nekem! 🙂

Ez az Útmutatás érkezett hozzám, és az, hogy ezt osszam meg veled is, s aztán csak csendben hátralépve befogadjam mindazt, ami érkezik.

***

Ha szívesen támogatsz a David Hoffmeister spirituális tanító alapítványánál végzett önkéntes munkámban, ha érzed rá az Inspirációt, bármekkora összeggel is, akkor azt megteheted e kampányon keresztül, csak akkor a gofundme és a paypal is von le az adományodból, vagy utalással (bankszámlaszámért írj nekem).

Hálásan köszönöm, és azoknak is, akik adományukkal már támogattak!

Isten áldjon!

Facebook Comments

4 hozzászólás so far.

 1. Boda Sarolta szerint:

  A pátyi művházban március 21-én szervezünk egy léleknyitogató tavaszi ébresztőt. Érdeklődnék, hogy meghívhatunk-e erre az alkalomra. Nagy igény van az emberek körében önismereti tanításra, ezért szeretném, ha eljönnél.
  Előre is köszönöm.

  üdvözlettel

  Boda Sarolta

 2. Gyenes Mariann szerint:

  Én szeretettel várlak a tavaszi körúton!

  Üdv: Mariann

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.