Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Az ételem nem az életem

Az ételem nem az életem

fogyás önátadás

Erős a késztetés, hogy reflektáljak a 2 hetes nyaralás felismerésein, azon, hogy mi minden változott bennem, és hogy megosszam ezt Veled, hogy ha érzed a Hívást valamelyik lenti témával kapcsolatban, akkor be tudj csatlakozni az elengedés folyamatába.

Mert bizony, folyamatos elengedés ez. A szenvedést okozó hiedelmek elengedéséé. A 2 hétben a másik erőteljes felismerés az étellel kapcsolatban volt, hogy éreztem, hogy a különleges kapcsolat az étellel mennyit változott. Ugyanis egyre kevésbé téma az, hogy mikor és mennyit és mit eszek. Hiszen ez is az ételhez kötődő hiedelmek miatt téma csak.

A társadalmunkban az étel különleges szerepet kap.

Azt hisszük róla, hogy az étel tart életben, azt hisszük, hogy vannak egészséges és egészségtelen ételek, a forma szintjét ruházzuk fel erővel, megalkotva ezzel az ok és okozat fordított sorrendjét, lemondva a gondolatok erejéről.

.

Nem az ételektől hízol, hanem attól, amit gondolsz róluk!

Nem azért van túlsúlyod, mert az ételek kövérré tesznek, hanem azért, mert a testképedről, ahogy jelenleg az a test, ami látszólag körülvesz Téged, azt hiszed, hogy megoltalmaz Téged valamitől. Azt, ahogy a test kinéz, használod valamire.

A forma szintű megoldások, mint amilyen az úgynevezett helyes táplálkozás és edzés, csak akkor segíthetnek, ha az elmében megszületik a döntés a változtatásra, mert a szív vágya arra hajt, hogy felismerd azt, Aki valójában vagy. Ily módon ezek csak szimbólumok, és NEM okozzák a változást, csak tükrözik az elmében zajló folyamatot. Ám az elme helytelenül összekeveri, hogy miért is történt a változás. Erre írja a Csodakurzus, hogy

“A gondolatok nem hagyják el a forrásukat”.

Ez a világ valóban feje tetejére van állítva, és újra meg újra emlékeztetned kell magad, hogy a világban, amit látsz, semmi nem okoz semmit sem, csakis tükröződés. Mert ha felruházod a világot az ok erejével, mikor az valójában csak okozat, akkor saját Erődről mondasz le, melyen Istenen osztozol.

Ezt az eszmét csodásan lehet alkalmazni az ételre és minden függőségre is, és ebben segítek Neked a Viszlát túlsúly, túlevés; szia fogyás, önátadás című 22 hetes online kurzusommal.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.