Írj nekem! info@kozmaalexandra.hu

Home » A Csodák Tanítása » Nézz szembe a dühöddel! – David Hoffmeister magyar feliratos videó

Nézz szembe a dühöddel! – David Hoffmeister magyar feliratos videó

szembenézés a haraggal

A meditáció nagyon hatásos és segítő technika, és éveket, hosszú éveket tölthetsz meditálással… De talán ismeritek a történeteket azokról, akik 10-20 éveket meditáltak egy barlangban, majd mikor visszatértek a társadalomba, teljesen szétestek rögtön…

A Szentlélek úgy használja a szimbólumokat, a kapcsolatokat, hogy felgyorsítsa azt a folyamatot, melynek során kapcsolatba kerülsz a benned lévő haraggal, dühvel, gyűlölettel.

Bizonyos értelemben, felszínesen nézve, ez nem tűnik áldásnak. Ott ez a harag, düh, és meg kell engedni, hogy mindez felszínre kerüljön. Úgy tűnik, mintha mindez eltérítene minket közös célunktól, a kapcsolódástól.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy legyen hited, és együttműködj a Szentlélekkel, miközben Ő használja a kapcsolataidat.

Mert nem haladhatsz úgy előre, miközben jön fel ez a titokzatos harag, anélkül, hogy ne tekintenél egészen a legmélyéig, a düh magjáig.

A csodák tanítása azt írja, hogy amíg nem vagy hajlandó szembenézni az öngyűlöleteddel és annak mélységével, addig nem leszel hajlandó elengedni azt. (13/III/1)

Ez azt jelenti, hogy amíg játszmázol a tagadással, elfojtással, különböző figyelemelterelésekkel, amíg nem vagy hajlandó arra, hogy valóban szembenézz a gyűlölettel, addig ez működteti az életed. Addig néha, megmagyarázhatatlan módokon, fel fog bukkanni az életedben, és elveszi elméd békéjét.

Amikor a gyűlölet felbukkan, valójában akkor vagy a gyógyító elengedés határán. S a forma szintjén úgy tűnik, hogy egy bizonyos kapcsolatban jelenik meg.

És ebben az új kontextusban nem tehetsz mást, mint hogy hálát érzel: Wow, sehol se tartottam ezzel a düh témával, aztán jöttél te…

És bizonyos értelemben ilyenkor tud a hála valójában mélyülni. Mert ez olyan, mintha csapdába estél volna, nem lelnéd a kiutat, majd hirtelen mégis megjelenik egy kiút, valamilyen váratlan módon.

Amikor a lehetőség ott van arra, hogy megtörténjen a váltás a különleges kapcsolatból a szent kapcsolatba, az a kísértés, hogy megszabadulj testvéredtől.

Tehát tényleg arról van szó, hogy ne lökd el magadtól ezt az ajándékot, hanem azt tudd mondani, hogy köszönöm a lehetőséget a gyorsulásra. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban eljuss az újraértelmezésre, s abbahagyd a gyűlölet elrejtését és elnyomását.

 

További videókért kattints IDE, s megnyílik a lejátszási lista a youtube-on, mely az összes eddig feliratozott videót tartalmazza.

Felismeréseket és csodás napot kívánok!

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.